:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: به مناسبت هفته دفاع مقدس؛ دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با خانواده شهید والامقام خسروی
:: برگزاری مراسم معنوی و پرفیض زیارت عاشورا ، جلسه امر به معروف و نهی از منکر همراه با صرف صبحانه سالم و حلیم نذری در خدابنده
:: اعطای عالی ترین نشان سازمان اورژانس از طرف معاون اول رییس جمهور به رییس اورژانس زنجان
:: پیام رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث زنجان بمناسبت چهل و چهارمین سالروز تاسیس اورژانس کشور
:: مدیریت حوادث از سوی اورژانس افتخار است
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: در شهرستان خدابنده برگزار شد؛ جلسه آموزشی بهداشت محیط و تب مالت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۷ |
در شهرستان خدابنده برگزار شد؛
جلسه آموزشی بهداشت محیط و تب مالت

جلسه آموزشی بهداشت محیط و تب مالت برای گروه هدف لبنیات فروشی‌های شهر قیدار برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، شنبه ۲۶ مرداماه سال‌جاری در جلسه آموزشی بهداشت محیط و تب مالت که برای گروه هدف لبنیات فروشی‌های شهر قیدار با همکاری کارشناسان واحد بهداشت محیط و مبازره با بیماری‌ها و کارشناسان دامپزشکی در مرکز بهداشت شهرستان خدابنده برگزار شد، مهندس هاشمی کارشناس بهداشت محیط در خصوص آیین‌نامه‌های بهداشت محیط طبق ماده ۱۳ و بهداشت فردی و سامانه ۱۹۰ توضیحات مبسوطی ارائه نمود.
سپس دکتر روضه چای کارشناس دامپزشکی در خصوص راه‌های انتقال بیماری تب مالت از حیوان به انسان و اصانلو مسئول مبارزه با بیماری‌ها نیز در رابطه با وضعیت بیماری تب مالت در شهرستان و راه‌های پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان مطالبی ارائه نمودند.
در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر