:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری مراسم معنوی و پرفیض زیارت عاشورا ، جلسه امر به معروف و نهی از منکر همراه با صرف صبحانه سالم و حلیم نذری در خدابنده
:: اعطای عالی ترین نشان سازمان اورژانس از طرف معاون اول رییس جمهور به رییس اورژانس زنجان
:: پیام رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث زنجان بمناسبت چهل و چهارمین سالروز تاسیس اورژانس کشور
:: مدیریت حوادث از سوی اورژانس افتخار است
:: همایش ها و کنگره ها
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: کارگاه دو روزه سلامت زنان در دوران باروری و یائسگی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۸ |

با حضور هسته های آموزشی شهرستانها؛

کارگاه دو روزه سلامت زنان در دوران باروری و یائسگی برگزار شد
به گزارش وب دا – زنجان؛ کارگاه دو روزه سلامت زنان در دوران باروری و یائسگی مورخ 26 و 27 مرداد ماه سالجاری با حضور هسته ­های آموزشی شهرستان­ها شامل جمعی از پزشکان و ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت، مسئولین سلامت خانواده و کارشناسان میانسالان شهرستان­ها در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار گردید.
در این کارگاه که با همکاری اعضای هیئت علمی گروه تخصصی زنان، طب سنتی و اورولوژی برگزار شد شرکت کنندگان با مباحثی از قبیل غربالگری، تشخیص و درمان اختلالات کف لگن در میانسالان، یائسگی و پوکی استخوان، عفونت­های آمیزشی، مدیریت عفونت HPV، سرطان آندومتر و سرویکس، منوپوز طبیعی و غیرطبیعی، هورمون درمانی در یائسگی، چرخه جنسی و اختلال عملکرد جنسی در دوران یائسگی، اختلال روابط زناشویی با علل مردانه آشنا شدند.
همچنین مقرر شد کارگاه مشابهی توسط هسته­های آموزشی در کلیه شهرستان­های تابعه برای کارکنان تیم سلامت برگزار شود.

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر