:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری مراسم معنوی و پرفیض زیارت عاشورا ، جلسه امر به معروف و نهی از منکر همراه با صرف صبحانه سالم و حلیم نذری در خدابنده
:: اعطای عالی ترین نشان سازمان اورژانس از طرف معاون اول رییس جمهور به رییس اورژانس زنجان
:: پیام رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث زنجان بمناسبت چهل و چهارمین سالروز تاسیس اورژانس کشور
:: مدیریت حوادث از سوی اورژانس افتخار است
:: همایش ها و کنگره ها
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ اعتماد بین جامعه، بیمار و پزشک صداقت است ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۸ |

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛
اعتماد بین جامعه، بیمار و پزشک صداقت است
دکتر مصطفی معین در همایش کشوری اخلاق و آداب پزشکی در زنجان، اعتماد بین جامعه و به تبع آن بین بیمار و پزشک را صداقت دانست و اظهارداشت: اختیار تصمیم‌گیری، رازداری و وفای به عهد هم ازجمله نکات مندرج در قوانین مربوط به اخلاق پزشکی است.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران صبح دوشنبه ۲۸ مردادماه سال‌جاری در همایش کشوری اخلاق و آداب پزشکی که در سالن همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزارشد با بیان مطالبی درخصوص رسالت‌های اخلاقی و اجتماعی پزشکان در جامعه جدید به بحث تحول اخلاق پزشکی در دوران باستان، عصر جدید و دوره مدرن و اینکه رسالت پزشکی در این مدت چه تغییری داشته و در این زمان به ویژه چه رسالتی برعهده پزشکان به لحاظ اخلاقی و اجتماعی است اشاره و اظهارداشت: زمینه تاریخی اخلاق پزشکی به دوران باستان برمی‌گردد و چون‌که اخلاق همزاد طب است، اولین آموزه‌های اخلاقی در کشور خودمان هم در متون مذهبی به عنوان ویژگی‌های اخلاق پزشک آمده که نکات جالبی هم دارد.

رییس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به ارزش‌های اخلاقی در سوگندنامه بقراط تصریح کرد: در این سوگندنامه، وقف بیمار شدن، رازداری و احراز صلاحیت پزشک از نکات مورد توجه است.
وی با بیان اینکه در دوران اسلامی انسان واسطه بین بیمار و خداوند متعال برای بهبود است افزود: در دین اسلام انتخاب افراد برای شغل پزشکی بسیار مورد تاکید قرارگرفته است ولی در حال حاضر این انتخاب در کشور ما از طریق کنکور انجام می‌شود که درست نیست.
دکتر معین با تاکید بر اینکه پزشکی قداست دارد ابرازداشت: پزشک به دلیل همین قداست است که باید استقلال شغلی هم داشته باشد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام خبر تدوین مبحث اخلاق زیستی افزود: فرق این مبحث با اخلاق پزشکی که رابطه بین پزشک و بیمار است در این بود که در اخلاق زیستی رابطه بین بیمار، پزشک و جامعه مطرح شده است و پزشک باید به بالاترین سطح سلامت مورد تایید سازمان جهانی بهداشت که سلامت جامعه است، توجه داشته باشد.
وی با بیان اینکه علوم زیستی در حال حاضر یک علم میان رشته‌ای شامل طب، فلسفه و الهیات است اظهارداشت: این علم باید به مسائل و سوال‌های مطرح شده در کمیته‌های تشکیل شده با حضور اساتید همه علوم در برگیرنده پاسخگو باشند.
دکتر معین ادامه داد: پیوند اعضاء، باروری حمایتی خارج از رحم، سقط جنین، سلول‌های بنیادی و ... مسائلی هستند که قبلا نبوده است و پاسخ به این مسائل فقط در حیطه علم پزشکی نیست .

رییس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور با تشریح فعالیت حوزه اخلاق زیستی در ایران و برگزاری همایشی در این حوزه در سال ۸۴ بیان داشت: نتیجه این همایش در قالب کتاب و آئین‌نامه‌ها تدوین و عملیاتی شده است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر موثربودن عوامل اجتماعی در سلامت و یا بیماری افزود: در حال حاضر ثابت شده است که بیش از ۸۰ درصد سلامت و یا بیماری دلیل اجتماعی دارد.
دکتر معین ادامه داد: سطح آموزش عمومی، سطح درآمد و اشتغال، استحکام خانواده‌ها، دسترسی به خدمات، سطح منزلت اجتماعی، دسترسی به تامین اجتماعی، جهانی شدن، فرار مغزها و ... از عوامل مؤثر بر سلامت جامعه هستند.
وی شناخت جامعه توسط پزشک را مانع ارائه خدمت درست دانست و تصریح کرد: درمانگر، آموزش دهنده، مدافع حقوق و سلامت بیمار، فعالیت در بهداشت عمومی، به روز بودن، محقق بودن، تلاش برای ایجاد امنیت روانی و دادن آرامش به بیمار و ... ازجمله ویژگی‌های پزشک است که باید مد نظر قرار گیرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به چالش جهانی مطرح شده در مورد اخلاق در حوزه علم پزشکی تصریح کرد: راه‌کار این چالش ارائه آموزش منطبق با شرایط روز است که اگر به آن توجه نشود سلامت جامعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد و سبب سلب اعتماد مردم و تهدید سلامت می‌شود.
دکتر معین به تاسیس انجمن‌ها و برگزاری کنگره‌های ملی و بین‌المللی در حوزه اخلاق پزشکی اشاره و تاکید کرد: آینده جوامع در گرو فعالیت ngo است که اعضا در آن تمرین مدنیت و دفاع از حقوق خود را می‌کنند چراکه نقش دولت‌ها روز به روز کاهش یافته و نقش مردم در اداره امور درحال پررنگ شدن است.
به گزارش وب‌دا، همایش کشوری اخلاق و آداب پزشکی با محوریت ارائه آموزش‌های کاربردی و موضوعات: آموزش‌های کاربردی جنبه‌های اخلاق کاربردی در اخلاق پزشکی، وضعیت‌های دشوار اخلاقی در حرف پزشکی و رسالت اخلاقی – اجتماعی پزشکی در جامعه جدید در زنجان درحال برگزاری است.
دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر