Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی::
معرفی::
اخبار و رویدادها::
کنگره ها و کنفرانس ها::
کارگاههای آموزشی::
آیین نامه و دستور العمل ها::
راهنماها::
تفاهم نامه ها::
اولویتهای تحقیقاتی::
فرم ها ::
شورای پژوهشی::
شورای عالی مراکز تحقیقاتی::
پژوهشگران برتر::
فرایندها::
ارزشیابی تحقیقات::

فعالیت سایت مديريت پژوهشي راچگونه ارزیابی میکنید؟
بسیار ضعیف

:: اهداف اصلی بخش توسعه و ارزیابی تحقیقات معاونت تحقیقات و فناوری ::
 | تاریخ ارسال: 1398/6/12 |
مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه با سیاستگزاری، برنامه ریزی و هدایت طرح ها و پایان نامه های تحقیقاتی دانشگاه به دنبال بسترسازی و افزایش پژوهشهای مرتبط با سلامت با رویکرد تحقیقات کاربردی می باشد. این مدیریت دارای شورای پژوهشی است که سیاستگزاری کلی پژوهش را عهده دار است. تشکیل شورای تحقیقات نظام سلامت (HSR) جهت تسهیل پژوهش در نظام های بهداشتی و ترویج پژوهش توسط کارکنان و تشکیل کمیته اخلاق پزشکی جهت جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی از طرح ها و پایان نامه های تحقیقاتی و همپنین ساماندهی مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاه جامع تحقیقات ، آزمایشگاه حیوانات (Animal Lab) نیز از جمله فعالیت های این مدیریت به شمار می روند.
دفعات مشاهده: 705 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر