دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

با همکاری و هماهنگی معاونتهای بهداشت و درمان دانشگاه؛ مانورعملیاتی پوشش دسته عزاداری حسینیه و زینبیه زنجان برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |

با همکاری و هماهنگی معاونتهای بهداشت و درمان دانشگاه؛
مانورعملیاتی پوشش دسته عزاداری حسینیه و زینبیه زنجان برگزار شد

مانورعملیاتی پوشش دسته عزداری حسینیه و زینبیه زنجان صبح روز 17شهریور همزمان با هشتم محرم و حرکت دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان در محوطه ستاددانشگاه و با همکاری و هماهنگی معاونتهای بهداشت و درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا- زنجان؛ دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت دانشگاه در سخنانی اظهار امیدواری کرد: امسال با برنامه ریزی خوب و مناسب و دستور ریاست دانشگاه و با هماهنگی مضاعف بین گروههای مختلف دانشگاه بتوانیم با عشق،علاقه و با سعه صدر و به نحو مطلوبی به عزداران حسنیی خدمت مناسب ارائه بدهیم.
وی با بیان اینکه امسال فعالیت گروههای درمانی و بهداشتی در سه لایه نزدیک به دسته عزداری و با فاصله کمتر و دورتراز دسته استقرار خواهند داشت گفت: علاوه بر این 3تیم موتور آمبو لانس و 5تیم به صورت پیاده به نحو مطلوبی در بین عزادارن حسنین حضور پیدا می کنند و خدمت رسانی را خواهند داشت.
معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: برای عزادارای امسال دو محل مدرسه شهید مصطفی خمینی و بانک ملی شعبه سبزه میدان برای ارائه خدمت دو مرکز آموزش، درمانی آیت ا... موسوی و ولیعصر(عج)تعیین شده ودارای آمادگی لجستیکی و امکانات غیردرمانی و درمانی می باشند.
وی با تاکید بر اینکه ارائه خدمت به عزداران حسینی امسال با هماهنگی خوب بهداشت و درمان دانشگاه صورت می گیرد؛ گفت: علاوه بر این حضور مرکز خدمات جامع سلامت به صورت سیار اتوبوسی در سبزه میدان داریم که در آن فرماندهی عملیات، پشتیبانی و مخابراتی استقرار خواهند داشت.
رئیس مرکز بهداشت استان حضور تیم دونفره بهداشت محیط را در محلهای تعیین شده از جمله ذبح قربانی، ارائه نذورات و محلها تجمع و احتمال خطر را نیزعنوان نمودو تاکیدکرد: امسال نیز گلاب پاشی و آب پاشی ممنوع می باشد.
دکترآرمانی کیان معاون درمان دانشگاه نیز معرفی استان زنجان به عنوان پایتخت شور شعور حسینی برند جهانی دانست.
وی تیم عملیاتی حاضر را تیمی حرفه ای و کامل دانست و افزود: حضور این جمع با این آمادگی نشانه این است که ما هر چه جلو تر می رویم بهبود مستمر و با کیفیت ارائه خدمات به صورت منظم حاکم است .
معاون درمان دانشگاه اظهار کرد: هدف اصلی از این هماهنگی و تعامل، عزداری بدون حاشیه و با آرامش خاطر است.
معاون درمان دانشگاه  تاکیدکرد: با این جریان معنوی که حضرت امام حسین و یاران با وفایش ایجاد کرده اند تک تک ما باید بتوانیم جرعه ای از این جریان زلال بچشیم و با انجام صحیح وظیفه که رسالت اصلی امام حسین(ع) بوددرمسیر عالیه شهداء قرار بگیریم
لازم به ذکر است واحد های بهداشت و درمان حاضر در این مانور به سمت محل استقرار خود حرکت نمودند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 642 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 3004 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر