برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: اخبار شبکه بهداشت  :: تماس با ما ::

Warning: filesize(): stat failed for ./templates/tmpl_green/custom_tpls/section39/page/page_content_10290.tpl in /home/opt/lampp/htdocs/includes/template.php on line 209
:: گرامیداشت روز بهورز و تجلیل از کارمند نمونه شبکه بهداشت ودرمان شهرستان طارم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۳ |
این مراسم که با حضور حجت الاسلام منصوری امام جمعه محترم شهرستان طارم، مهندس جزونقی معاونت سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان، مهندس اکبری بخشدار شهر چورزق، معاونت نیروی انتظامی، دکتر ارشد بهرامی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان، مهندس مطهری رئیس مرکز بهداشت شهرستان و سایر دوایر دولتی و همچنین مهمان ویژه جناب آقای دکتر صائینی معاونت محترم بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان زنجان و بهورزان شاغل و بازنشسته در سالن مجتمع فرهنگی شهید بهشتی شهر آب بر برگزار شد.
دراین مراسم دکتر بهرامی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان طارم ضمن عرض تبریک روز بهورز و خیر مقدم گویی به مسئولین محترم ادارات شهرستان در این برنامه، از نقش بهورزان به عنوان پیشگامان عرصه سلامت که درجایجای میهن اسلامی و در دورترین و محرومترین مناطق کشور خدمات بهداشتی ودرمانی اولیه به جمعیت تحت پوشش ارائه می نمایند یاد کردند و همچنین تشکیل پرونده سلامت الکترونیک در طرح سامانه سیب و ارائه خدمت به گروه های هدف جامعه از جمله کودکان (نوزادان)، مادران باردار، میانسالان، سالمندان است که شایسته است از همه بهورزان  تقدیر تشکر نماییم. سپس حاج آقا منصوری امام جمعه محترم شهرستان طارم درخصوص نقش واهمیت بهداشت از دیدگاه اسلام توضیحاتی را بیان نمودند و اظهار داشتند به برکت انقلاب اسلامی اکثر روستاهای محروم کشورمان دارای خانه بهداشت هستند و باید به بهورزان کمک کنیم تا کارهایشان را به خوبی انجام دهند و اشاره داشتند بهورزان همیشه آماده و همچون یک پزشک در خانه بهداشت به مردم خدمات بهداشتی ارائه می دهند.
درادامه برنامه که باتشریف فرمایی جناب آقای دکترصائینی، معاونت محترم بهداشتی دانشگاه ورئیس مرکزبهداشت استان ،برنامه مراسم روزبهورز پررنگ ترشد و درابتدا ، دکترصائینی ازسه نفربهورزان خواستند درحوزه کاری خود مشکلاتشان را بیان کنند و سپس جناب آقای دکترصائینی درخصوص اقدامات انجام گرفته دردولت محترم تدبیروامیدوگامهای موثرکه انجام شده به اختصاربیان نمودند.به زمان سنجی تمامی کارهای بهورزان ،اقدامات طرح تحول سلامت درسطح استان که بیش از100خانه بهداشت احداث 80درصدخانه بهداشت مرمت وبازسازی شد واستان زنجان درکشور بعنوان سومین استان دراجرای طرح پروژه ها وتوجه ویژه به توسعه شبکه های بهداشتی ودرمانی شد ودرهمین راستا 226پروژه دراستان مجوزگرفت واستان زنجان توانست نهایت استفاده را ببرد. که نمونه بارز آن درشهرستان طارم احداث مرکزجامع سلامت شبانه روزی شهرچورق بود. وی افزود ازدیگربرنامه ها اجرای تشکیل پرونده الکترونیک واجرای طرح سامانه سیب بودکه قریب به100درصددراستان پرونده الکترونیک تشکیل داده اندوتوانستیم 300نقطه EDSLارتباط اینترنتی برقرارکنیم وبیش از99درصدجمعیت استان رازیراینترنت بردیم ودرسامانه سیب ثبت شدندوهمچنین همه بهورزان درتمامی سطوح تحصیلی آموزش دیدندوباسامانه سیب آشنا شدند و بسته های خدمتی دیگر برای نوجوانان ،جوانان ،میانسالان ،سالمندان و ایراپن را انجام دادیم واشاره داشتند امید به زندگی یک هموطن زنجانی ازسال1396برای خانمها3/81وبرای آقایان 8/78 شده است .مرگ ومیرکودکان(نوزادان)99/6صدم شده است،درپایان آرزوی توفیق وسربلندی برای همکاران نمودندوامیدواری کردندکه با انگیزه بیشتردرجهت خدمات رسانی مشغول وانجام وظیفه نمایندوسلامتی رایکی ازمهمترین ثمره های بزگ زندگی برشمردند.
ازدیگربرنامه های این مراسم : ارائه مقاله وخاطره گویی درخصوص وظایف بهورزتوسط سرکارخانم احمدی بهورزمحترم خانه بهداشت بخش گیلوان،اجرای گروه موسیقی سنتی وکلیپ یک روز با بهورز بود
درخاتمه ضمن تقدیر از کلیه بهورزان، به سه نفر از بهورزان برتر و برگزیده شهرستانی و یک همکار برگزیده استانی و همچنین بهورزان بازنشسته با لوح تقدیر و هدایایی اهدا شد.
همچنین دراین مراسم از  سرکارخانم فاطمه نصری کارمند نمونه دستگاه دولتی تجلیل بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم