برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: اخبار شبکه بهداشت  :: تماس با ما ::

Warning: filesize(): stat failed for ./templates/tmpl_green/custom_tpls/section39/page/page_content_10290.tpl in /home/opt/lampp/htdocs/includes/template.php on line 209
:: به مناسبت گرامیداشت روز پزشک، از پزشکان شهرستان طارم تجلیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۴ |
به مناسبت روز پزشک، دکتر بهرامی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان طارم وجمعی ازهمکاران وخانم دکترحاجیلو رئیس بیمارستان شهدای طارم از پزشکان محترم مراکز سلامت جامعه شهری و روستایی و بیمارستان  و کلینیک تخصصی و پزشکان مطب های خصوصی شهر آب بر و چورزق ضمن تبریک روز پزشک با اهداء شاخه گل وکارت پستال، تجلیل و از زحمات آنان تقدیر نمودند.

دفعات مشاهده: 47 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم