دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

درجلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی زنجان عنوان شد؛ هیات امناء بالاترین رکن دانشگاههای علوم پزشکی است

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۴ |

درجلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی زنجان عنوان شد؛
هیات امناء بالاترین رکن دانشگاههای علوم پزشکی است
جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی زنجان با حضور نماینده وزیر و رئیس هیأت امنای و اعضای هیات امنای دانشگاه، صبح روز یکشنبه 14مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در سالن اجلاس روزبه تشکیل شد.
به گزارش وب دا –زنجان؛ دکترمحمدمهدی ناصحی نماینده وزیر و رئیس هیأت امنای دانشگاه رسالت هیأت امناء را به عنوان ارکان اصلی دانشگاهها که نقش مهمی در سیاستگذاری، قانون گذاری و ارزشیابی و پایش دارندمورد تاکید قرارداد و گفت: هیات امناء بعد از انقلاب در سال 1370 عملا در دانشگاههای علوم پزشکی شروع شدو در حال حاضر 58 هیات امنا داریم که وظایف مهمی دارند به جهت ارزیابی و بازبینی عملکرد دانشگاهها  تا فواید و نقطه اثرات آن شناخته شود.
وی  فلسفه وجودی هیات امنا را برداشته شدن بروکراسی ها و قوانین دست و پاگیر آموزش عالی دانست تا ارتقا شاخصها در دانشگاههای صورت گیرد.
دکترناصحی استقلال بیشتر دانشگاه، تمرکز زدائی و تسهیل در تصمیم گیری مهمتر از آن  تصمیم گیری کلان بر پایه رای و مشارکت اعضا را از اهداف دیگر هیات امنا نام برد.
مهندس فرزان رئیس مرکز دبیر خانه هیات امناء نیز توضیحاتی در حد وظایف و اختیارات هیات امنای به معاونین دانشگاه ارائه داد.
پس از توضیحات معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  بودجه تفصیلی 1398 به تایید هیات امنا رسید.

دفعات مشاهده: 762 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر