دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت در نهمین همایش کشوری روسای ادارات و کارشناسان علم سنجی؛ فلسفه شکل گیری واحدهای عل رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت؛ فلسفه شکل گیری واحدهای علم سنجی رصدحاکمیت آموزش، پژوهش، فناوری و خدمت در دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |

رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشتدر نهمین همایش کشوری روسای ادارات و کارشناسان علم سنجی:
فلسفه شکل گیری واحدهای علم سنجی رصدحاکمیت آموزش، پژوهش، فناوری و خدمت در دانشگاههاست
رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت؛ با تاکید بر کارکرد، چشم انداز و وظایف دانشگاهها، فلسفه شکل گیری واحدهای علم سنجی را رصدحاکمیت آموزش، پژوهش، فناوری و خدمت در دانشگاهها دانست.
به گزارش وب دا – زنجان؛ دکترپیام کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت درنهمین همایش روسای ادارات و کارشناسان علم سنجی دانشگاههای علوم پزشکی کشور؛ آموزش محوری، پژوهش محوری، فناوری محوری و خدمت محوری را از نقش ها و ماموریتهای نسل نوین دانشگاهها درجهان تشریح نمود و افزود: کار آفرینی طبقه دیگر در دانشگاههای علوم پزشکی  است که از سال 1364متولی تربیت نیروی انسانی وزارت بهداشت، در مان و آموزش پزشکی است.
  دکتر کبیری تاکید کرد: علاوه بر ماموریتهای 5 گانه دانشگاهها بایدچشم اندازها و ماموریت های خود را نیز مشخص نمایند که در راستای این دانشگاهها قرار است خدمت به مردم و شرایط زندگی مناسب برای مردم را نیز فراهم نمایند.
وی گفت: در حوزه علم سنجی شاخص ها و برون داده ها دانشگاهها باید در زمینه های آموزش، پژوهش، فناوری، خدمت و کار آفرینی ارزیابی شوند.
 این مسئول در وزارت بهداشت گفت که در حال حاضر رشته کارشناسی ارشد علم سنجی به مدت 7سال است در دانشگاهها شکل گرفته و فلسفه وجودی حوزه علم سنجی به کار کرد ها ،چشم انداز ها و وظایف دانشگاهها بر میگردد.
در این نشست همچنین دکترپرویز قزلباش درسخنان کوتاهی حوزه علم سنجی را تلفیق کار بزرگ و باارزش با خلاقیت دانست و افزود: سامانه علم سنجی می تواند خیلی خوب دانشگاهها را در حداقل زمان به صورت جامع مورد ارزیابی قرار دهد .
وی ضمن تقدیر از همکاران حوزه علم سنجی آنان را حافظان این حوزه نام برد و افزود: با زحمات و تلاشی که شما خواهید کرد امیدوایم با استمرار بیشتر و با برگزاری این چنین جلساتی هر روز بهتر و پربار تر شود و حوزه سلامت کشور هر روز از این سامانه بیشتر بهره مند شود .
دکترعلیرضا شغلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز ضمن اشاره به ارتقا و پیشرفت در حوزه پژوهش در استان، واحد علم سنجی دانشگاه علوم پزشکی زنجان را با وجود تیم مجرب و کارشناسان پرتلاش بسیار قوی در سطح کشور خواند .
وی به کارکردهای حوزه علم سنجی در دانشگاه نیز اشاره کرده و افزود: خیلی از کارها از طریق علم سنجی انجام می شود و بازوی کارشناسی ما در صدور رای و ارتقاء اعضای هیات علمی است .
دکتر شغلی گفت: سامانه علم سنجی سامانه نوپاییست که به مدد آن هر سال شاهد نو آوری در این سامانه هستیم ، برنامه های  تعالی در پژوهش و فناوری تکیه بر علم سنجی در دانشگاه انجام می شود و  جایگاه علم سنجی بسیار با ارزش است و شما نقش مهمی در اعتلای پژوهش دارید.
لازم به ذکر است  همایش روسای ادارات و کارشناسان علم سنجی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به مدت دو روز 17و 18 مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان و به همت مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و مدیریت منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در سالن اجلاس مرکز همایشهای روزبه در حال برگزاری است .

دفعات مشاهده: 513 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر