:: بازگشت به صفحه اصلی مرکز بازگشت به صفحه اصلی دانشگاه ::
معرفی بیمارستان::
هیات امناء::
معاونت خدمات و پشتیبانی::
معاونت آموزشی::
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان::
معاونت برنامه ریزی و توسعه ::
مدیریت خدمات پرستاری::
بخشها و واحدهای درمانی::
واحدهای پاراکلینیکی ::
ارتباط با بیماران::
آموزش به بیمار::
اموزش به پرسنل::
واحد فناوری اطلاعات ::
توریسم درمانی::
کتابخانه مرکز::
روابط عمومی::
تماس با ما::
تحول نظام سلامت

:: اختلالات بلع از بیماریهای شایع در افراد است ::

اختلالات بلع از بیماریهای شایع در افراد است

کارشناس آسیب شناسی گفتار و زبان مرکز' فائزه حمدی ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:اختلالات بلع در افراد و سنین مختلف مشاهده شده و برای درمان به متخصص و پزشک مربوطه ارجاع داده می شود.

وی، با بیان اینکه اختلالات بلع بیشتر به همراه یک بیماری اصلی بروز می کند یادآورشد: این اختلال مشکلاتی را در عدم هماهنگی بین عضلات و تنفس در هنگام بلع بوجود می آورد . ایشان در ادامه با اشاره به اینکه اختلال بلع توسط متخصصان گوارش و حلق و بینی تشخیص داده می شود، تصریح کرد: درمان دارویی برای این اختلال کافی نیست و این بیماران به کارشناسان گفتار و زبان ارجاع داه می شوند.

وی در ادامه افزود : در صورت عدم مراجعه به موقع  هنگام بروز اختلال بلع ، ادامه حیات فرد با مشکل مواجه میشود و اگر این اختلال توسط والدین و اطرافیان به موقع تشخیص داده شود مراحل درمانی موثر واقع میشود.

خانم حمدی با اشاره به اینکه در بزرگسالان عمده اختلالات بلع از عواملی همچون سکته های مغزی و تصادفات ناشی میشود، خاطر نشان کرد: عوامل مختلف دیگری هم در بروز این اختلال در فرد تاثیر دارد که با تمرین های جسمی  به تناوب زمان بهبود می یابد.

دفعات مشاهده: 1628 بار   |   دفعات چاپ: 374 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 58 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

آدرس: زنجان – جاده گاوازنگ – مرکز آموزش درمانی آیت اله موسوی .... شماره تماس: 33130000-024 .... دورنگار: 33131203-024 .... آدرس پست الکترونیکی: mousavihospital@zums.ac.ir