Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بازگشت به صفحه اصلی::
معرفی مرکز ::
مجله توسعه آموزش پزشکی::
کتابخانه واحد EDC دانشگاه::
واحد برنامه ریزی آموزشی::
واحد ارزیابی و ارزشیابی::
واحد پژوهش در آموزش::
واحد دانش پژوهی آموزشی::
جشنواره شهید مطهری::
واحد آموزش پاسخگو::
واحد آموزش مجازی::
توانمند سازی اعضاء هیات علمی::
دفاتر توسعه آموزش (EDO)::
مرکز مهارتهای بالینی::
دفتر استعداد درخشان::
کمیته دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی::
المپیاد علمی دانشجویان ::
بخشنامه ها و آئین نامه ها::
دبیرخانه منطقه شش آمایشی::
اخبار و رویدادها::
سایت های مفید::

مدیر مرکز

مسئول دفتر مدیر مرکز

ارزشیابی و برنامه ریزی آموزشی

ارزشیابی هیات علمی

پژوهش در آموزش

دفتر استعدادهای درخشان

مرکز مهارتهای بالینی

مرکز پزشکی پاسخگو

دفتر مجله

فکس مرکز

4220678 - 024

ایمیل مرکز

edc@zums.ac.ir

کاربر گرامی مطالب سایت مرکز مطالعات را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: ‌دومین جلسه‌ی کمیته ی دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در تاریخ ۹۸/۰۷/۰۷ برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۰ |

­دومین جلسه­‌ی کمیته­‌ی دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در تاریخ ۹۸/۰۷/۰۷ با حضور مدیر مرکز مطالعات، سرپرست کمیته و اکثریت دانشجویان عضو برگزار گردید.
در ابتدا جناب آقای دکتر رمضانی بدر ضمن خوشامدگویی و تشکر از زحمات جناب آقای دکتر امانلو سرپرست قبلی کمیته و معرفی جناب آقای دکتر ندری به عنوان سرپرست جدید، توضیحاتی در خصوص دستور کار جلسه ارائه نمودند و با تأکید بر برنامه‌­ریزی فعالیت دانشجویان در طول سال تحصیلی جدید، توصیه نمودند با طراحی ایده آموزشی بر اساس شواهد موجود و در راستای بسته­‌های طرح تحول آموزش، در دومین جشنواره ایده‌­های نوآورانه آموزشی شرکت نمایند و سفیران EDC در دانشکده‌­های خود باشند. سرپرست جدید کمیته جناب آقای دکتر ندری، بر کارگروهی در تیم­‌های کوچک دانشجویی و طراحی ایده بر مبنای مشکلات آموزشی تأکید نمودند. در ادامه آقای شهریار اکبری نیا دبیر کمیته، از برنامه‌­ریزی برای تشکیل کارگاه طراحی ایده آموزشی و برگزاری دوره­‌های آموزشی در قالب سمینار علمی و اعزام دانشجویان علاقمند به دوره مبانی آموزش پزشکی در تبریز خبر دادند و از دانشجویان تقاضا نمودند در دانشکده­‌های مختلف با ارسال اطلاعیه و پوستر کارگاه و سمینار، در پیشبرد اهداف کمیته مشارکت نمایند. در انتهای جلسه دانشجویان نیز پیشنهادات خود را مطرح و مصوبات جلسه تنظیم گردید.

دفعات مشاهده: 27 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر