Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
فعالیتهای واحد بین الملل::
معرفی همکاران::
جلسات بین المللی سازی::
نحوه جذب دانشجویان خارجی::
تفاهم نامه ها::
همکاری های بین المللی ::
سایر همکاری ها::
جاذبه های گردشگری::
گردشگری سلامت::
عضویت در سازمانهای بین المللی::
دانشگاههای همکار قطب 6::
آیین نامه ها و فرم ها::
اخبار::
فصلنامه امور بین الملل::
تماس با ما::
پایگاههای مفید::
نظرسنجی
فعالیت سایت گروه روابط دانشگاه و بين الملل معاونت پژوهشي راچگونه ارزیابی میکنید؟
عالي
ضعيف

گروه روابط دانشگاهی و بین المللی

دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تلفن تماس : 33156392-33156319-024

فکس : 33424770

پست الکترونیک : international@zums.ac.ir

آدرس:زنجان -  بلوار آزادی - ستاد دانشگاه علوم پزشکی - معاونت تحقیقات و فن آوری اطلاعات - واحد روابط بین الملل - کد پستی : 4515613191
گزارش آب و هوا

سایت سازمان هواشناسی کشور

:: چهارمین جلسه مسئولین وبسایت های دانشگاه علوم پزشکی زنجان با مدیریت امور بین الملل دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۰ |
چهارمین جلسه مسئولین وبسایت های دانشگاه علوم پزشکی زنجان با مدیریت امور بین الملل دانشگاه در تاریخ  6 مهرماه 1398 در خصوص به روز کردن وبسایت انگلیسی دانشگاه در سالن جلسات معاونت آموزشی برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور سرکار خانم دکتر کریمخانلویی مدیر امور بین الملل دانشگاه و همچنین کارشناسان امور بین الملل و مسئولین وبسایت دانشکده ها و بیمارستان های آیت اله موسوی و ولیعصر برگزار گردید، ابتدا گزارشی از عملکرد و به روز رسانی وبسایت های هر بخش توسط مسئول وبسایت هر بخش ارائه گردید. سپس خانم دکتر کریمخانلویی در خصوص هر چه بهتر شدن وبسایت انگلیسی دانشگاه و ارتقای کیفیت وبسایت توضیحاتی ارائه فرمودند.
دفعات مشاهده: 9 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر