برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: اخبار شبکه بهداشت  :: تماس با ما ::
:: برگزاری کمیته برنامه ریزی و ساماندهی شبکه بهداشت و درمان طارم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۱ |
بیست و چهارمین جلسه کمیته برنامه ریزی و ساماندهی شبکه بهداشت و درمان طارم با حضور دکتر بهرامی سرپرست شبکه بهداشت و مهندس مطهری رییس مرکز بهداشت شهرستان و سایر اعضا برگزار شد. در این جلسه دکتر ارشد بهرامی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم بر انجام دقیق پایش و سایر برنامه های تفاهم نامه سال 98 تاکید کرد. این جلسه که به همت واحد گسترش برگزار شد مصوباتی در راستای موضاعات و دستور جلسه داشت که مقرر گردید در خصوص اجرایی مصوبات در جلسه بعدی گزارشی ارائه گردد.

دفعات مشاهده: 53 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم