:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: دومین جلسه کمیته شهرستانی کورنا ویروس تشکیل شد
:: در جلسه کارگروه سلامت آمادگی لازم در حوزه پیشگیری بیماری کروناویروس
:: جلسه کمیته پیشگیری شهرستان طارم با موضوعات بیماری‌های غیرواگیر
:: برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری و درمان کورونا ویروس جدید برای گروه هدف پرسنل مطب های شخصی شهرستان خدابنده
:: اطلاعیه های ستاد پیشگیری و کنترل کروناویروس
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: به همت مرکزبهداشت شهرستان زنجان برگزارشد؛ جلسه هماهنگی اقدامات مراقبتی لازم جهت بازگشت زائرین اربعین حسینی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۵ |

به همت مرکزبهداشت شهرستان زنجان برگزارشد؛

جلسه هماهنگی اقدامات مراقبتی لازم جهت بازگشت زائرین اربعین حسینی
جلسه هماهنگی اجرای نظام مراقبت بیماری‌های تنفسی (آنفلوآنزا) و روده‌ای حاد (التور) با حضور مسئولین پایگاه‌های سلامت شهری جهت انجام اقدامات مراقبتی لازم جهت بازگشت زائرین اربعین حسینی برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، چهارشنبه ۲۴ مهرماه سال‌جاری به همت واحد مبارزه با بیماری مرکزبهداشت شهرستان زنجان، جلسه هماهنگی اجرای نظام مراقبت بیماری‌های تنفسی (آنفلوآنزا) و روده‌ای حاد (التور) با حضور مسئولین پایگاه‌های سلامت شهری جهت انجام اقدامات مراقبتی لازم جهت بازگشت زائرین اربعین حسینی در محل آموزشگاه بهورزی سمیه برگزار شد.
در این جلسه کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکزبهداشت شهرستان زنجان در زمینه ضرورت تشکیل جلسه و اهمیت مراقبت بیماری‌های تنفسی و روده‌ای حاد در بزرگترین گردهمایی و اجتماع زائران در کشور عراق پرداخت.
دکتر اسماعیلی همچنین در خصوص بیماری التور در کشور عراق با عنایت به وضعیت آندمیک این بیماری در این کشور نکات لازم را ارائه نمود.
در ادامه مهندس مرادی کارشناس بیماری‌های واگیر مرکزبهداشت شهرستان زنجان در رابطه با برنامه آنفلوآنزا و پیگیری موارد علامت‌دار در زائرین بازگشتی را تشریح نمود و سکاکی دیگر کارشناس بیماری‌های واگیر مرکزبهداشت شهرستان زنجان نیز بر اهمیت و دقت در بررسی بیماری التور در افراد با علائم گوارشی و گاهاً بدون علامت با عنایت به تعریف بیماری وبا تاکید نمود.

دفعات مشاهده: 163 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر