:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: دومین جلسه کمیته شهرستانی کورنا ویروس تشکیل شد
:: در جلسه کارگروه سلامت آمادگی لازم در حوزه پیشگیری بیماری کروناویروس
:: جلسه کمیته پیشگیری شهرستان طارم با موضوعات بیماری‌های غیرواگیر
:: برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری و درمان کورونا ویروس جدید برای گروه هدف پرسنل مطب های شخصی شهرستان خدابنده
:: اطلاعیه های ستاد پیشگیری و کنترل کروناویروس
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: راه‌اندازی دانشکده توان‌بخشی در زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۵ |

راه‌اندازی دانشکده توان‌بخشی در زنجان
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان در بازدید از مجموعه درحال احداث موسسه آموزشی - توان‌بخشی رعد اظهار داشت: پیگیر راه‌اندازی دانشکده توان‌بخشی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان هستیم.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دکتر پرویز قزلباش پنج‌شنبه ۲۵ مهرماه سال‌جاری در بازدید از مجموعه درحال احداث موسسه آموزشی - توان‌بخشی رعد استان زنجان اظهار امیدورای کرد که این مرکز جامع توان‌بخشی به سمت تخصصی برود و علاوه بر رسیدگی به معلولان جسمی مادرزادی به بیمارانی که بعد از سکته‌های مغزی و قلبی نیاز به توان‌بخشی دارند هم کمک کند.
وی افزود: در حال حاضر مشکل نرم‌افزاری داریم و مجموعه‌های فراوانی احداث می‌کنیم ولی در تامین نیروی انسانی متخصص همچنان مشکل داریم .
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان با بیان اینکه دانشگاه تسهیل‌گر و مشاور خیریه‌های استان است تاکید کرد: باید بین اقدامات دانشگاه و خیریه‌ها موازی کاری صورت نگیرد.
مقام عالی دانشگاه با اشاره به پیگیری راه‌اندازی دانشکده توان‌بخشی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهارداشت: معلولین جسمی نیازمندترین افراد هستند که خیلی کم به آن‌ها توجه می‌شود و خوشحال هستیم که این مجموعه (رعد) معلولین جسمی را تحت پوشش قرار می‌دهد.
دکتر قزلباش ازجمله نکات مهم در احداث این مرکز را ایجاد پارکینگ جهت سهولت مراجعین ذکر کرد.
در این بازدید مهندس مقدم مدیرعامل موسسه آموزشی - توان‌بخشی رعد استان زنجان توضیحات مبسوطی از بخش‌های مختلف پروژه ارائه نمود.
دکتر مقتدا شعوری جانشین رییس دانشگاه در امور اجتماعی، اسماعیل رحمانی مدیر روابط عمومی دانشگاه، کارشناسان سازمان‌های مردم نهاد و امور خیریه نیز در این بازدید حضور داشتند و پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در آماده‌سازی، تکمیل و بهره‌برداری این پروژه‌ در ابعاد کمی، کیفی، فنی و حرفه‌ای در تعامل و همکاری با دانشگاه ارائه نمودند.
دفعات مشاهده: 173 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر