دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

نشست هم‌اندیشی برگزاری اولین گردهمایی بزرگ بانوان خیر استان زنجان برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۲ |

نشست هم‌اندیشی برگزاری اولین گردهمایی بزرگ بانوان خیر استان زنجان برگزار شد
باتوجه به برگزاری اولین گردهمایی بزرگ بانوان خیر استان زنجان با شرکت بانوان خیر، موسسات خیریه و سازمان‌های مردم نهاد؛ نشست "هم‌اندیشی بررسی نقش زنان در نهادینه کردن نیکوکاری در جامعه کنونی" برگزار‌شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، باتوجه به برگزاری اولین گردهمایی بزرگ بانوان خیر استان زنجان در تاریخ سی‌ام آبان‌ماه سال‌جاری با شرکت بانوان خیر، موسسات خیریه و سازمان‌های مردم نهاد؛ نشست "هم‌اندیشی بررسی نقش زنان در نهادینه کردن نیکوکاری در جامعه کنونی" باحضور نمایندگان ادارات استان یکشنبه دوازده آبان‌ماه سال‌جاری در سالن اجلاس مرکز همایش‌‌های بین‌المللی روزبه برگزار‌شد.
ریس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این نشست با بیان اینکه هدف این نشست شنیدن نظرات و دیدگاه‌های بانوان حوزه سلامت است اظهار داشت: از دید من فعالیت بانوان در حوزه خیرین در بحث راهبردی، مدیریت و تاسیس بسیار چشمگیر است و در این راستا باید با تاکید بر این فعالیت‌ها، این اقدامات را دید و بولد کرد.
دکتر پرویز قزلباش با طرح این سوال که آیا بانوان خیر در حوزه‌های مختلف توجه کافی به مسائل حوزه بانوان دارند و اینکه در حوزه خیرین تا چه حد به مباحثی ازجمله: سلامت زنان، وضعیت مادر و کودک و به ویژه جاهایی که نقص داریم توجه شده است؟، افزود: فعالیت بانوان خیر را باید بزرگ‌نمایی کرد و نشان داد.
 وی با تاکید بر توان‌مندسازی بانوان در حوزه‌های مختلف تصریح کرد: خیلی از بانوان در حیطه‌های مختلف می‌توانند برای خود و خانواده خود کارهای اساسی انجام دهند.
مقام عالی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ابراز داشت: معضلی که در جامعه وجود دارد این است که آقایان کمتر به سلامت خود توجه می‌کنند که در این خصوص هم نقش بانوان موثر است.
دکتر قزلباش با بیان اینکه تکلیف و وظیفه ما به عنوان انسان‌هایی که در این اجتماع زندگی می‌کنیم با تمام نقاط قوت و ضعف حائز اهمیت است اظهار داشت: بحث خیرین به عنوان یک راهبرد کلی مغفول مانده است و این موضوع به فرهنگ ما برمی‌گردد که متاسفانه به کار خیر، نگاه مادی داریم که این نوع نگاه، ابعاد دیگر را هم به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
وی تاکید کرد: باید به سمت توان‌مندسازی با حفظ شان گام برداشت به ویژه در حوزه نیازمندان و بانوان چراکه حرکت در این مسیر برآیند کلی موفقیت کشور است.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان بیان داشت: ظرفیت خیرین نقطه قوت استان است و باید از این ظرفیت مراقبت کنیم تا از وظیفه اصلی خود دور نشوند و منطبق با نیازهای روز به دنبال رفع نیازهای اولیه باشند .
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با طرح این سوال که برای رسیدن به اهداف چگونه باید مسیر درست را انتخاب کنیم؟ بیان داشت: با ترسیم نقشه راه می‌توان اهداف و برنامه‌ها را به درستی مدیریت کرد که در این راستا وزارت بهداشت نقشه راهی را ترسیم کرده تا همه جمعیت را فارغ از تفاوت‌ها تحت پوشش با کیفیت خدمات سلامت قرار دهد و این خدمات را بدون اینکه مردم دچار مضیقه شوند، ارائه دهد.
به گفته دکتر قزلباش در حال حاضر بخش درمان مردم دچار مشکل شده است و در این خصوص بخش درمان هم در کنار بخش بهداشت توجه جدی می‌طلبد.
وی توجه به بحث موازی‌کاری و تجمیع خیرین حوزه سلامت را حائز اهمیت دانست و افزود: خیرین باید برنامه‌های خود را با مدیریت خودشان اجرایی کنند و در این خصوص دانشگاه نقش حامی و پشتیبان را داشته باشد .
مقام عالی دانشگاه با بیان اینکه هر روزمان بهتر از دیروز باشد، خیر اقدامات‌مان به مردم برسد و جامعه سالم و پرنشاط در ابعاد مختلف داشته باشیم به بیانات خود پایان داد.
دکتر مهدی قدیمی جامعه شناس نیز در این جلسه درخصوص نقش بانوان در نهادینه کردن و پایداری امر نیکوکاری در جامعه کنونی مطالبی بیان داشت.
در این نشست نمایندگان خیرین نیز به بیان نظرات و دیگاه‌های خود پرداختند.

دفعات مشاهده: 950 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر