:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری و درمان کورونا ویروس جدید برای گروه هدف پرسنل مطب های شخصی شهرستان خدابنده
:: اطلاعیه های ستاد پیشگیری و کنترل کروناویروس
:: فوریتهای پزشکی استان زنجان آماده همراهی مردم در مراسم ۲۲ بهمن
:: کرونا ویروس
:: برنامه امتحانات دانشجویان رشته دندانپزشکی مقطع علوم پایه و بالینی نیمسال دوم 99-98
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: سومین جلسه مجمع سلامت شهرستان خدابنده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۳ |

در راستای اجتماعی سازی سلامت و جلب مشارکت سازمانها، خیّرین، سمن ها و عموم مردم؛
 سومین جلسه مجمع سلامت شهرستان خدابنده تشکیل شد
سومین جلسه مجمع سلامت شهرستان خدابنده 22 آبان سالجاری در راستای اجتماعی سازی سلامت و جلب مشارکت سازمانها، خیّرین، سمن ها و عموم مردم تشکیل شد .
به گزارش خبر نگار وب دا- زنجان؛ سومین جلسه مجمع سلامت شهرستان خدابنده 22 آبان سالجاری باحضور ایوب بیگدلی فرماندار و رئیس مجمع سلامت شهرستان، دکتر شعوری جانشین رئیس دانشگاه دراموراجتماعی و هیئت همراه، حاج آقای علی اکبری امام جمعه نوربهار، محمدی رئیس اداره اوقاف و امورخیریه، فرماندهان سپاه و انتظامی، اعضای  شورای اداری و روسای ادارات، اعضای شورای اسلامی شهر و روستا، رئیس خانه مشارکت مردمی شهرستان،  مسئولین سمن هاوارگان های مردم نهاد، خیرین حوزه سلامت، دبیران و اعضای کانون های سلامت محلات شهری و روستایی، بخشداران و دهیاران، بهورزان تابعه در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید.

در این جلسه: تلاش همه جانبه درراستای جلب مشارکت های مردمی، سمن ها، ارگان های مردم نهاد، خیرین حوزه سلامت و سایر ادارات دخیل در سلامتی مردم درپیشبرد و ارتقاء برنامه های بهداشت و درمان شهرستان، مدیریت صحیح  پسماند های شهری و روستایی، اهمیت دادن به بهداشت آب آشامیدنی شهرها و روستاهای تابعه، سلامت اجتماعی و انسان سالم محور توسعه پایدار، سواد سلامت، آموزش و اطلاع رسانی، تحرک،  تغییر سبک زندگی و تغذیه سالم، استفاده از خواص و افراد ذی نفوذ در مجامع عمومی در راستای آگاه سازی مردم، فرهنگ سازی عمومی در مورد اهداء عضو و نجات جان  بیماران نیازمند، آگاه سازی درمورد عدم مصرف خود سرانه داروها و آنتی بیوتیک ها، استفاده از فضای مجازی در راستای آگاه سازی بیشتر مردم در حوزه سلامت، انجام کارگروهی و جهادی نه جزیره ای   درحوزه سلامت و ارائه گزارش از کمک های نقدی و غیرنقدی خیرین، فعالیت های طرح تحول سلامت وخدمات صورت گرفته،مجمع، کارگروه ها، کانون های سلامت محلات، خانه مشارکت مردمی شهرستان خدابنده مطرح و مصوب گردید.
در این جلسه همچنین بیانیه سومین مجمع سلامت برای اطلاع حضار و شرکت کنندگان درجلسه قرائت شد و در ادامه نیز  از زحمات تعدادی  از فعالان حوزه سلامت با اهدا لوح تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 85 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر