برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: اخبار شبکه بهداشت  :: تماس با ما ::

Warning: filesize(): stat failed for ./templates/tmpl_green/custom_tpls/section39/page/page_content_10290.tpl in /home/opt/lampp/htdocs/includes/template.php on line 209
:: بازدید فرماندار محترم شهرستان و رییس شبکه بهداشت از واحد های تولیدی روغن زیتون ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۳ |
همزمان با شروع فصل روغن کشی از زیتون ، مهندس صفری فرماندار شهرستان طارم با همراهی آقای دکتر ارشد بهرامی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم و هیات همراه در مورخه 22/8/98 از واحد های فرآوری و کارخانه های استحصال روغن کشی زیتون در شهرک صنعتی شهر آب بر به صورت سرزده بازدید کردند.

دفعات مشاهده: 77 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم