دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

شرکت دانشگاه علوم پزشکی زنجان درچهل و سومین کنگره فدراسیون جهانی بیمارستانها در کشور عمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۳ |

امور بین الملل و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در چهل و سومین کنگره جهانی IHF که مورخ 15-18 آبان در کشور عمان برگزار شد شرکت نمودند.
به گزارش خبرنگار وب دا- زنجان؛   کنگره جهانی بیمارستان IHF اولین بار در آتلانتیک سیتی درسال  1929 به عنوان یک رویداد دوسالانه برگزار شد. از سال 2015  این کنگره سالانه در یک کشور برگزار می شود؛ در کنگره سال جاری بیش از 630 شرکت کننده از 60 کشور جهان حضور داشتند.
این کنگره ، مجمع جهانی منحصر به فردی است که مدیران بیمارستانهای ملی ومنطفه ای و  بین المللی و سازمانهای بهداشت و درمان را گرد هم می آورد تا در مورد سیاست های ملی ، بین المللی ، مدیریت  بیمارستانی، روندهای مالی و راه حلها در مدیریت مراقبت های بهداشتی و ارائه خدمات  سلامت بحث و گفتگو کنند. دراین کنگره جهانی ، تبادل چند رشته ای دانش و علم ، تخصص و تجربیات ، همراه با گفتگو در مورد بهترین شیوه های رهبری در مدیریت بیمارستانها و مراقبت های بهداشتی و ارائه خدمات ، تسهیل می شود.
سازمان های عضو IHF فرصت های مختلفی برای نشان دادن دستاوردهای خود به هم گروهها ی خود در حوزه مراقبت های بهداشت و سلامت  جهانی دارند. این رویداد به تقویت دانش و مهارت های متخصصان سلامت  کمک می کند. کنگره جهانی بیمارستانها IHF-  فضایی  برای متخصصان سلامت می باشد که در جستجوی  فرصت و محیطی برای  یادگیری و اشتراک دانش می باشند.در حال حاضر بیش از 50 کشور جهان عضو فعال IHF می باشند.
مشروح مطالب مطرح شده در چهل و  سومین  کنگره جهانی بیمارستانها شامل موارد زیر بود:
  • بررسی کیفیت ارائه خدمات در حوزه سلامت
  • پاسخگویی بهتر به بیماران
  • حمایت از سرمایه گذاری ها در بخش سلامت
  • نوآوریهای تأثیرگذار در سلامت
  • خدمات درمانی در زمان صلح و بحران
  • انعطاف پذیری بحش سلامت از نظر سرعت بخشیدن به پذیرش نوآوریها
  • تحول دیجیتال به سوی تأثیر درسلامت
  • فناوری در بیمارستانها
  • همکاری با صنعت به منظور  نوآوری در سلامت
  •  توسعه تجهیزات
  • تقویت خدمات بهداشتی دیجیتال در فضای مجازی