Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
مدیریت::
امور عمومی::
مرکز بهداشت شهرستان::
میز خدمت::
روابط عمومی::
امور مالی::
واحد های اداری وپشتیبانی::
نظارت بر درمان::
عملکرد ::
کانون بسیج جامعه پزشکی::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
آرشیو خبر::
نرم افزار های کاربردی::
نظر سنجی ارباب رجوع

پروژه های قابل افتتاح شبکه بهداشت و درمان خدابنده در سفر مقام عالی وزارت

مراکز درمان ،پیشگیری از هاری

تقویم سلامت

شهرستان خدابنده-قیدار
  خیابان امام ، روبروی ترمینال

شبکه بهداشت و درمان خدابنده
تلفن :۲-۲۴۳۴۲۲۲۰۴۰
دورنگار : ۲۴۳۴۲۲۲۸۶۶
پست الکترونیکی :
hkhodabandeh@zums.ac.ir

:: گروه کاری سلامت ، بهداشت و امنیت غذایی شهرستان خدابنده برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۸ |
 در روز سه شنبه مورخ 28/8/98 گروه کاری سلامت ، بهداشت و امنیت غذایی مطابق آیین نامه اجرایی گروههای کاری ذیل کارگروه تخصصی اجتماعی ، فرهنگی ، سلامت ، زنان و خانواده از مصوبات هیئت محترم وزیران به شماره 1258231  با حضور بخشداران محترم ، روسا و نمایندگان ادارات مرتبط در سالن کنفرانس مرکزبهداشت به ریاست آقای دکتر کریم فر سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده  و رئیس گروه کاری سلامت ، بهداشت و امنیت غذایی تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه آقای دکتر کریم فر ضمن تشکر از حضور بخشداران محترم ، روسا و نمایندگان ادارات توضیحاتی در خصوص وظایف گروه کاری سلامت،بهداشت و امنیت غذایی ومصوبات آخرین کارگروه سلامت و امنیت غذایی  ارائه نمودند.
سپس سایر اعضای گروه کاری نظرات و پیشنهادات خود در خصوص مسائل و مشکلات بهداشتی و درمانی در سطح شهرستان ( آب آشامیدنی ، پسماند ، سگ های ولگرد ، کشتار غیر مجاز دام ، استخرشنای شهر قیدار ، محصولات کشاورزی ، پد بالگرد بیمارستان ، بیماریهای مشترک بین انسان و دام ، پیشگیری از آنفلونزای فوق حاد پرندگان و سایر موارد) بیان نمودند که  اولویت بندی  شده و درکارگروه تخصصی اجتماعی،فرهنگی،سلامت،زنان و خانواده طرح خواهد شد.

دفعات مشاهده: 188 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر