:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: سمینار «ایده‌های نوآورانه دانشجویی در طرح تحول آموزش پزشکی» در زنجان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۳ |

سمینار «ایده‌های نوآورانه دانشجویی در طرح تحول آموزش پزشکی» در زنجان برگزار شد
به همت کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی کلان منطقه ۶ آمایشی و با حمایت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، نخستین سمینار «ایده‌های نوآورانه دانشجویی در طرح تحول آموزش پزشکی» برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، سه‌شنبه ۱۲ آذرماه سال‌جاری، نخستین سمینار کلان منطقه‌ای ۶ آمایشی کشور با عنوان «ایده‌های نوآورانه دانشجویی در طرح تحول آموزش پزشکی» در محورهای: اعتلای حرفه‌ای توسعه آموزش مجازی_ حرکت به سوی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم_ برنامه‌ریزی درسی مبتنی بر نیاز جامعه_ توسعه و ارتقای زیرساخت‌های آموزش علوم پزشکی_ اعتبار بخشی مراکز آموزشی درمانی، برنامه‌های آموزش علوم مداوم و موسسه آموزشی_ توسعه مدل دانش‌های میان رشته‌ای_ بین‌المللی سازی آموزش علوم پزشکی_ ارتقاء نظام ارزیابی و آزمون‌های علوم پزشکی_ توسعه راهبردی، هدفمند و ماموریت‌گرای برنامه‌های آموزشی_ آموزش پاسخگو و عدالت‌محور_ آینده نگری و مرجعیت علمی در آموزش پزشکی، با مشارکت اساتید و دانشجویان در سالن ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.
این سمینار همزمان به صورت آنلاین در دانشگاه‌های دیگر این منطقه پخش ‌شد .

در ابتدای این سمینار دکتر صمد ندری سرپرست کمیته دانشجویی توسعه آموزش کلان منطقه در خصوص تاریخچه کمیته توضیح مختصری ارائه و اظهار کرد: انتظار می­‌رود که دانشجویان در بستری که برای مشارکت آنان در امر آموزش مهیا شده است حضور فعال داشته باشند.
در ادامه اساتید مسؤول کار­گروه‌­های طرح تحول آموزش در ۲ بخش پیرامون بسته­‌ها، اقدامات انجام شده در سطح کلان منطقه و ترغیب دانشجویان به منظور ارائه ایده‌­های نوآورانه آموزشی و حمایت از آنان مطالبی بیان نمودند.
دکتر فرهاد رمضانی­‌بدر مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی نیز پیرامون جشنواره­ کشوری ایده­­‌های نوآورانه در آموزش پزشکی، نحوه ارائه آن در فرم وزارتی بر اساس راهنمای موجود، نحوه­‌ی مشارکت دانشجویان در طرح تحول آموزش و ارائه پروپوزال­‌ها با موضوع آموزش پزشکی توضیحات مبسوطی ارائه نمود.
در این سمینار سوالات، چالش‌ها و انتقادهای دانشجویان از نحوه آموزش و مسیر تدریسی دوره‌های مختلف آموزش رشته‌های مختلف علوم پزشکی و درمان در جهت اعتلای این مهم  مطرح، بررسی و پاسخ داده ‌شد .
دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر