:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: اعتماد و اطمینان به ظرفیت‌های عظیم دانشجویان نخبه و خلاق حائز اهمیت است ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۹ |

اعتماد و اطمینان به ظرفیت‌های عظیم دانشجویان نخبه و خلاق حائز اهمیت است
ویژه مراسم بزرگداشت ۱۶ آذر، روز پرافتخار و عزت‌مندانه دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی زنجان با حضور استاندار زنجان، اعضای هیات رئیسه دانشگاه و روسا و معاونین دانشکده‌ها با شرکت بیش از ۱۶۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، شامگاه یکشنبه ۱۷ آذرماه دکتر مصطفی محمدی در ویژه مراسم بزرگداشت ۱۶ آذر که در سالن شهید نوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان با حضور دکتر فتح‌اله حقیقی استاندار زنجان، اعضای هیات رئیسه و روسا و معاونین دانشکده‌ها با شرکت بیش از ۱۶۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: اعتماد و اطمینان به ظرفیت‌های عظیم دانشجویان نخبه و خلاق بازهم پاسخ داد و برنامه متفاوت و خیره کننده‌ای را رقم زد.
مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه با بیان اینکه این عزیزان با برگزاری این مراسم با وحدت و همدلی موجب افتخار شدند افزود: باید کلیه برنامه‌ها را به جوانان دانشجو سپرد .
وی تصریح کرد: با رویکرد و سیاست جدید این معاونت تمامی برنامه‌های برگزارشده در سال‌جاری با افزایش ۲ تا ۳ برابری تعداد مخاطبین مواجه شده است که نمونه اخیر آن همین برنامه بزرگداشت روز دانشجو است که با حدود ۴ برابر افزایش مشارکت کنندگان برگزار شد و خیلی‌ها را هم متحیر کرد.
به گزارش وب‌دا، ویژه برنامه بزرگداشت روز دانشجو در سال‌جاری با شیوه و محتوای کاملا متفاوت "سیاسی، فرهنگی، هنری، ادبی، اجتماعی و صنفی" تدارک دیده شده بود و بخش عمده برنامه شامل مدیریت برنامه‌ریزی و اجرایی که بر عهده دانشجویان فعال تشکل‌ها، کانون‌ها، انجمن‌های علمی، نشریات دانشجویی، شورای صنفی، رابطین فرهنگی، ورزشی و بهداشتی؛ در قالب ستاد و کمیته‌های دانشجویی و تحت نظارت، حمایت و پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.
در پایان برنامه از منتخبین و برترین‌های دانشجویی در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی، شورای صنفی و گروه دانشجویی مفدا تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 116 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر