:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: کمیته زیج شهرستانی طارم برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۹ |

کمیته زیج شهرستانی طارم برگزار شد/ زیج از ابزارهـای سـاده و کارآمـد نظـام اطلاعـات مراقبــت‌هــای اولیــه بهداشــتی است
کمیته زیج شهرستانی طارم با بحث و تبادل نظر در خصوص شاخص‌های بهداشتی و ارائه راهکار و پیشنهادات لازم برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، یکشنبه ۱۷ آذرماه سال‌جاری دکتر ارشد بهرامی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم در کمیته زیج شهرستانی طارم که باحضور کارشناسان ناظر و ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت و مراقبین سلامت پایگاه‌ها در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان طارم برگزار شد، با اشاره به وضعیت نامطلوب شاخص‌های شهرستان در طی ۶ ماهه اول سال اظهارداشت: افزایش نارضایتی از عملکرد ماماهای شهرستان در سامانه سیب بر روند عملکرد ماماها تاثیرگذار است.
مهندس جعفر مطهری رئیس مرکز بهداشت شهرستان طارم نیز ضمن اشاره به رسالت بهداشت در سیاست‌های جمعیتی، بر استفاده از ظرفیت‌های بین بخشی هر منطقه جهت بهبود یا حفظ شاخص‌ها و برنامه‌ریزی دقیق و اهتمام بیشتر تاکید کرد.
در ادامه کارشناسان ناظر هر مرکز با مقایسه شاخص‌های ۶ ماهه اول سال‌جاری با ۶ ماهه اول سال گذشته و اقدامات انجام شده برای حفظ و ارتقای هر شاخص به تفکیک خانه‌های تحت پوشش خود را ارائه نمودند.
به گزارش وب‌دا، زیج حیاتی یکی از ابزارهـای سـاده و کارآمـد نظـام اطلاعـات مراقبــت‌هــای اولیــه بهداشــتی بــوده کــه در ســطح خانــه‌هــای بهداشت مورد استفاده قرار می‌گیرد .
این فـرم از ابتـدا تـا پایـان سال باید به دیوار خانه بهداشت در روستا نصب و فرم سال بعـد بر روی آن قرار گیرد .
ارائه دهندگان خدمات اولیه بهداشـتی، وقایع حیاتی اتفاق افتاده در جمعیت تحـت پوشـش خـود را در آن ثبت نمـوده و در پایـان سـال پـس از جمـع‌بنـدی بـه مرکـز بهداشت شهرستان و در نهایت به مرکز بهداشـت اسـتان ارسـال می‌نمایند.
دفعات مشاهده: 98 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر