:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه های ستاد پیشگیری و کنترل کروناویروس
:: فوریتهای پزشکی استان زنجان آماده همراهی مردم در مراسم ۲۲ بهمن
:: کرونا ویروس
:: برنامه امتحانات دانشجویان رشته دندانپزشکی مقطع علوم پایه و بالینی نیمسال دوم 99-98
:: ​ برنامه کلاسی نیمسال دوم 99-98
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: طرح امداد زمستانی ۱۳۹۸ اورژانس در زنجان آغاز شد ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/21 |

طرح امداد زمستانی ۱۳۹۸ اورژانس در زنجان آغاز شد
 همزمان با کشور، طرح امداد زمستانی اورژانس ۱۱۵ با ارائه خدمات به همشهریان و مسافران عزیز در تمامی پایگاههای شهری و جاده‌ای استان زنجان آغاز شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، امروز پنج‌شنبه۲۱ آذرماه سال‌جاری معاون اورژانس استان زنجان با اعلام اینکه طرح امداد زمستانی اورژانس ۱۱۵ همزمان با اورژانس کشور در زنجان نیز آغاز شد اظهار کرد: در این طرح تمام پایگاههای شهری و جاده‌ای استان آماده ارائه خدمات به همشهریان و مسافران عزیز خواهند بود.
 دکتر ابراهیم خسروشاهی افزود: تعداد ۴۰۰ نفر از پرسنل فوریتهای پزشکی در ۵ پایگاه اورژانس آماده ارائه خدمات در طرح زمستانی بوده و تمهیدات لازم در خصوص فراخوان نیروهای خارج از شیفت جهت مقابله با شرایط بحرانی مرتبط با برف و سرما نیز انجام شده است.
وی تصریح کرد: تمامی آمبولانس‌های این مرکز خصوصا آمبولانس‌های کمک‌دار به تجهیزات فنی زمستانی تجهیز شده‌اند و آماده انجام ماموریت می‌باشند.
معاون اورژانس ۱۱۵ استان ضمن اعلام آماده‌باش مراکز درمانی و بیمارستانهای استان جهت پذیرش بیماران و مصدومین حوادث ناشی از حوادث ترافیکی و زمستانی افزود: اورژانس هوایی استان نیز آماده انجام ماموریت در حوادث ترافیکی و موارد ویژه در مناطق صعب العبور و روستاهای محصور در برف و نجات بیماران و مصدومین اورژانسی می‌باشد.
طرح امداد زمستانی اورژانس زنجان تا ۲۲ اسفندماه ۱ ادامه خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر