Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
رسالت دانشکده ::
ریاست دانشکده::
معاونت پژوهشی ::
معاونت آموزشی::
گروههای آموزشی::
کتابخانه::
فن آوری اطلاعات::
اداره امور عمومی::
مجله دانشکده بهداشت::
آیین نامه های هیئت علمی::
آزمایشگاه ::
روابط عمومی::
استعدادهای درخشان::
کمیته تحقیقات دانشجویی::
تماس با ما::
اخبار و رویدادها::

خدمات الکترونیکی دانشجویی

اتوماسیون تغذیه

آموزش دانشجویی سما

:: بازدید اعضای بورد تخصصی کاردرمانی وزرات بهداشت از دانشکده پیراپزشکی وبهداشت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۲۸ |
بسمه تعالی

صبح روز سه شنبه 26آذراعضای بورد تخصصی کاردرمانی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی جناب آقای حجت ا.حقگو وسرکار خانم ملاحت اکبر فهیمی درراستای بازدیدیهای ادواری از دانشگاههای علوم پزشکی کشوراز دانشکده پیراپزشکی وبهداشت زنجان وهمچنین برخی مراکز کاردرمانی بیمارستانهای زنجان بازدید به عمل آوردند. در این بازدید که سرکار خانم دکتر فاطمه جعفری ریاست دانشکده پیراپزشکی وبهداشت جناب آقای دکترقائمی معاون آموزشی دانشگاه وهمچنین اعضای هیات علمی گروه کاردرمانی هم حضور داشتند اعضای بورد کار درمانی ضمن حضور در دانشکده وهمچنین گفتگوبا اساتید رشته درمانی از بخشهای مختلف دانشکده بازدید نموده واز نزدیک در جریان نقاط قوت وضعف دانشکده درگروه کاردرمانی قرار گرفتند. سپس ایشان در معیت اعضای گروه وهمچنین ریاست محترم دانشکده از امکانات واحد کار درمانی بیمارستانهای ولیعصر(عج) وشهید دکتر بهشتی نیز بازدید به عمل آورده وارزیابی های ایشان از واحدهای کار درمانی مراکز نیز صورت پذیرفت.

دفعات مشاهده: 251 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش