:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ باتدابیر مدیریت عالی استان و ستاد مدیریت بحران ضد عفونی کردن وسایط نقلیه شهری و اتوبوسهای پایانه ها ضروری اس
:: اقدامات درخصوص کوروناویروس جدید (کووید _ ۱۹) در زنجان
:: دومین جلسه کمیته شهرستانی کورنا ویروس تشکیل شد
:: در جلسه کارگروه سلامت آمادگی لازم در حوزه پیشگیری بیماری کروناویروس
:: جلسه کمیته پیشگیری شهرستان طارم با موضوعات بیماری‌های غیرواگیر
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: نقش موثر مردم، سازمان‌های دولتی، خیریه و سمن‌ها در آگاه سازی و اجتماعی سازی سلامت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۶ |
 سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم در کارگاه آموزشی اجتماعی سازی سلامت در شهرستان طارم اظهار کرد: مردم و سازمان‌های دولتی و خیریه و سمن‌ها نقش بسیار موثر و تعیین کننده‌ای در آگاه سازی و اجتماعی سازی دارند.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح چهارشنبه ۲۵ دی ماه سال‌جاری دکتر ارشد بهرامی در کارگاه آموزشی اجتماعی سازی سلامت که در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم برگزار شد، با عرض تسلیت ایام دهه فاطمیه و شهادت سردار بزرگ اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای سانحه هوایی، تاکید کرد: وزارت بهداشت برای تحقق سیاست‌های حوزه سلامت می‌بایست اجتماعی سازی سلامت را نهادینه کند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم با بیان اینکه وزارت بهداشت در بهترین شرایط ارایه خدمت می‌تواند ۱۸ الی ۲۵% سلامت افراد جامعه را محقق سازد و ۷۵% تامین سلامت جامعه با همکاری و مشارکت مردم، سمن‌ها و سازمان‌ها و سایر دستگاه‌های دولتی و خصوصی امکان‌پذیر می‌باشد، افزود: مردم و سازمان‌های دولتی و خیریه و سمن‌ها نقش بسیار موثر و تعیین کننده‌ای در آگاه سازی و اجتماعی سازی سلامت دارند.
وی تصریح کرد:
معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و ۸ سال دفاع مقدس و مدافعین حرم و سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی و همچنین شهدای نخبه سانحه هوایی اوکراین؛ به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص سیاست‌های کلی نظام سلامت، اشاره و تاکید کرد: انسان سالم محور توسعه پایدار می‌باشد و به این موضوع نباید صرفا به عنوان شعار نگاه کرد و در جهت نیل به اهداف سیاست‌های ابلاغی، می‌بایست با برنامه‌ریزی دقیق نسبت به اجرای آن اقدام نمود.
دکتر مقتدا شعوری ضمن تشکر از حضور دهیاران و مسئولین در این مراسم و با تاکید بر اجتماعی سازی سلامت که یکی از ارکان اصلی آن مردم هستند، اظهار داشت: در این راستا ورود مردم و نخبگان و حاکمیت در حوزه  سلامت موثر خواهد بود.
وی ضمن اشاره به این نکته که سلامت یک مسولیت همگانی است اظهار کرد: نقش کانون‌های سلامت در جلب مشارکت مردم در حوزه سلامت را بسیار موثر و مفید است.
معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید براینکه سعی و هدف ما ایجاد ارتباط بین مردم و مسولین از بطن جامعه تا متولیان دستگاه‌های اجرایی می‌باشد افزود: بدین ترتیب مشکلات اجتماعی بویژه حوزه سلامت کاهش یابد.
معاون فرماندار شهرستان طارم نیز با تقدیر از بخشداران و دهیاران جهت هماهنگی این مراسم اظهار کرد: شهرستان طارم با توجه به حضور دهیاران توانمند، پتانسیل خوبی جهت بسیاری از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و بویژه در حوزه سلامت دارد و این امر نیازمند افراد توانمند و مطالبه‌گر می‌باشد.
مهندس جزءنقی دهیاران را پل ارتباطی بین مردم و دانشگاه علوم پزشکی برشمرد و افزود: می‌بایست از این ظرفیت ایجادشده به نحو مطلوب بهره‌برداری نمود .
در ادامه این برنامه کارشناسان امور اجتماعی دانشگاه، مهندس حسن سیفی، مریم مغانلو و نادیا رزاقی در زمینه‌های ابعاد اجتماعی سازی سلامت، زیرساخت‌های اجتماعی  سازی سلامت و سبک زندگی سالم آموزش‌های لازم را ارائه نمودند.
در پایان این مراسم پس از جمع‌بندی کارگاه توسط دکتر شعوری حکم حسن حسنلو به عنوان رئیس خانه مشارکت شهرستان که از طرف رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان صادر شده بود، به ایشان ابلاغ شد.
دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر