:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ باتدابیر مدیریت عالی استان و ستاد مدیریت بحران ضد عفونی کردن وسایط نقلیه شهری و اتوبوسهای پایانه ها ضروری اس
:: اقدامات درخصوص کوروناویروس جدید (کووید _ ۱۹) در زنجان
:: دومین جلسه کمیته شهرستانی کورنا ویروس تشکیل شد
:: در جلسه کارگروه سلامت آمادگی لازم در حوزه پیشگیری بیماری کروناویروس
:: جلسه کمیته پیشگیری شهرستان طارم با موضوعات بیماری‌های غیرواگیر
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: جلسه هم اندیشی بیمارستان بوعلی سینا خرمدره ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۶ |

بررسی مشکلات حوادث ترافیکی و مسائل قانونی بیماران؛
در جلسه هم اندیشی بیمارستان بوعلی سینا خرمدره
در جلسه هم اندیشی روز چهار شنبه 25 دیماه که با حضور دادستان، رییس پلیس راهور،  رییس کلانتری، رییس پزشکی قانونی خرم دره و تیم اجرایی بیمارستان بوعلی سینا در این بیمارستان برگزا رشد به بررسی مشکلات حوادث ترافیکی و مسائل قانونی بیماران؛ پرداخته شد.
به گزارش خبرنگار وب دا- زنجان؛ دکتر سعید فرهادی رییس بیمارستان بوعلی سینا اظهار داشت؛ افزایش همکاری متقابل بین این حوزه ها،  استخراج مشکلات موجود و چاره اندیشی در این زمینه ها موجب تسهیل رسیدگی به مصدومین ترافیکی در مراحل مختلف پیگیری تا درمان خواهد شد.
وی با اشاره به افزایش پرونده های نزاع و موارد متواری و درخصوص مشکلات ترافیکی مقابل این مرکز که باعث ایجاد خلل در عبور و مرور آمبولانس ها و مراجعین به بیمارستان شده، خواستار همکاری هرچه بیشتر نیروی انتظامی و پلیس راهور شد.
در خصوص سوالات مطروحه تیم اجرایی بیمارستان از قبیل مشکلات خودکشی و فوتی های مشکوک، دکتر دوستی رییس پزشکی قانونی پاسخ کاملی ارائه داده و خاطر نشان کرد هرگونه موارد مشکوک قبل از تدفین مورد بررسی پزشکی قانونی قرار گیرد.
در ادامه سرهنگ آقاجانی رییس پلیس راهور با اشاره به بررسی مسئله ترافیکی ورودی بیمارستان اظهار داشت؛ این مسئله قابل حل و اجرایی است.
در ادامه رییس کلانتری جناب سرگرد گنج خانلو نیز علاوه بر تاکید پایش نگهبانان بیمارستان در ورودی بخش ها، افزودن نیروی انتظامی و گشت های پلیس تمام توان خود را در تسریع بر رسیدگی به موارد اعلام شده به کار خواهد گرفت.
در پایان دادستان شهرستان خرم دره آقای اصفهانی با تقدیر از برگزاری این جلسه هم اندیشی، به ارجاع پرونده های تصادفات در کمتر از پنج روز به دادستانی تاکید کرد. در همین راستا  وی خبر تاسیس کمیسیون ویژه بررسی تصادفات را داده و با اشاره به تعامل خوب پلیس راهور و دادگستری برنامه ریزی های این دو ارگان را مبنی بر کاهش حوادث ترافیکی دانست. اصفهانی افزود :با عنایت به افتتاح دفتر حمایت از زنان و کودکان آسیب پذیر در شهرستان خرم دره، انتظار می رود بیمارستان بوعلی سینا تمام توان خود را در همکاری با این دفتر به کار گیرد.

دفعات مشاهده: 67 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر