:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه های ستاد پیشگیری و کنترل کروناویروس
:: فوریتهای پزشکی استان زنجان آماده همراهی مردم در مراسم ۲۲ بهمن
:: کرونا ویروس
:: برنامه امتحانات دانشجویان رشته دندانپزشکی مقطع علوم پایه و بالینی نیمسال دوم 99-98
:: ​ برنامه کلاسی نیمسال دوم 99-98
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: دوره آموزشی پیشگیری از بیماری های حاد تنفسی کورونا ویروس ::
 | تاریخ ارسال: 1398/11/26 |

معاون بهداشتی دانشگاه در دوره آموزشی اصول پیشگیری ازابتلا به کورونا در مدارس:
اگرمی خواهید خودتان را از بیماری محافظت کنید باید به اصول بهداشت تنفسی و بهداشت دست و عدم تماس نزدیک با فرد بیمار پایبند باشید
دوره آموزشی پیشگیری از بیماری های حاد تنفسی کورونا ویروس با حضور مدیران، مربیان و کارشناسان بهداشت مدارس ناحیه دو زنجان روز شنبه 26بهمن ماه در سالن همایشهای روزبه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب دا - زنجان؛ دکترمحمدرضا صائینی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان گفت: کورونا ویروس خانواده بزرگی از ویروس ها هستندکه هفتمین رده جدید آن در شهر ووهان چین پیدا شده است و مرکز شروع طغیان آن در اثر حضور یا کاردربازار عمده فروش ماهی و غذاهای دریایی در ووهان چین بوده است.
وی علائم شایع این بیماری را تب، سرفه، کوتاهی تنفس، علایم گوارش، اسهال وعلایم این بیماری را در موارد شدید عفونت ریه ( پنومونی) ،سندرم تنفسی حاد شدید، نارسایی کلیه نام برد.
دکتر صائینی سالمندان، افراد دارای بیماری زمینه ای مثل دیابت، بیماری های قلبی،خانم های باردار،کودکان را افراد در معرض بیماری و انتشار از راه هوا، تماس نزدیک با انسان مبتلا، دست زدن به وسایل آلوده را از راههای احتمالی انتقال بیماری عنوان کرد.
وی اذعان کرد : استفاده از ماسک به تنهایی باعث محافظت نمی شود. باید حتما بهداشت دست و بهداشت تنفسی را رعایت کنید و صرفا در این موارد استفاده از ماسک توصیه می شود:زمانی که علایم تنفسی( سرفه یا عطسه) دارید، از فرد مبتلا به این بیماری مراقبت می کنید و مبتلا به این بیماری هستید.
رئیس مرکز بهداشت استان گفت: هنوز مشخص نمی باشد که ویروس کورونا ویروس چه مدت بر روی سطوح زنده می ماند.اطلاعات فعلی نشان می دهند که برای چند ساعت این ویروس بر روی سطوح زنده می مانند. و تاکنون واکسن یا داروی ضد ویروس برای درمان این دسته از ویروس ها یافت نشده است.
 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ از جمله اصول پیشگیری از ابتلا به کورونا در مدارس را  آموزش دانش آموزان، اولیاء و مربیان ، کارمندان در زمینه چگونگی محافظت درمقابل کورونا، برنامه ریزی و هماهنگی اقامت در منزل افراد بیمار در هنگام بروز علایم بیماری، برنامه ریزی جهت جایگزینی کارمندان/ معلمان/ اساتید بیمار با افراد سالم، تامین وسایل و تجهیزات بهداشتی و نظافتی به میزان کافی ، برنامه ریزی و اجرای کمپین های آموزشی در مراکز و اماکن آموزشی ؛ آموزش عادات بهداشتی به منظور پیشگیری از آنفلوانزا و کورونا و بیماریهای تنفسی واگیردار و  اجرای عادات خوب بهداشتی از جمله تمیز کردن و ضدعفونی کردن سطوح در معرض تماس در منزل،محل کار، مدرسه، خواب کافی،کاهش اضطراب، نوشیدن مایعات کافی،تغذیه مناسب و...برشمرد.
تاراسی معاونت سلامت و تربیت بدنی آموزش پرورش استان نیز در این همایش بر ضرورت و لزوم یادگیری روشهای پیشگیری از سرایت این بیماری تاکید نمود و گفت چون سالمندان و کودکان بیشتر درگیر ابتلا به این بیماری هستندپیشگیری از این بیماری در این گروه سنی بیشتر مورد توجه قرار میگیرد در همین راستا لزوم آمادگی مسئولین مدارس و مربیان و کارشناسان سلامت را در امرپیشگیری می طلبد این همایش  به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در جهت آموزش بهتر و علمی تر این بیماری برای مسئولان و مربیان بهداشت مدارس برگزار میشود.

دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر