:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه های ستاد پیشگیری و کنترل کروناویروس
:: فوریتهای پزشکی استان زنجان آماده همراهی مردم در مراسم ۲۲ بهمن
:: کرونا ویروس
:: برنامه امتحانات دانشجویان رشته دندانپزشکی مقطع علوم پایه و بالینی نیمسال دوم 99-98
:: ​ برنامه کلاسی نیمسال دوم 99-98
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: مدیریت مالی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برنده دهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران شد ::
 | تاریخ ارسال: 1398/11/26 |
مدیریت مالی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برنده دهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران  شد
دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در دهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران با یک رتبه ارتقا حائز امتیاز لازم جهت دریافت  تقدیرنامه سه ستاره گردید در این دوره دانشگاه علوم پزشکی زنجان به عنوان تنها دانشگاهی بود که موفق به اخذ جایزه در سطح تقدیرنامه سه ستاره گردید.
به گزارش خبرنگار وب دا- زنجان؛ دهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران که روز شنبه 26 بهمن ماه 1398 باحضور دکتر دژپسند وزیراموراقتصادی و دارائی، دکتر اکرمی خزانه دار وزارت اموراقتصاد و دارائی در سالن همایشهای  رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد؛ مدیریت مالی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برنده جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سطح تقدیر نامه سه ستاره شد.
برگزاری جایزه ملی مدیریت مالی ایران از سال ۱۳۸۹ بستر ساز بهبود  و ارتقاء سطح مدیریت مالی و اقتصادی در شرکت‌ها و سازمان‌های شرکت کننده گردیده است.
حضور فعال و گسترده شرکت‌ها و سازمان‌های ایرانی در جایزه ملی مدیریت مالی ایران بیانگر این است که سازمان‌های ایرانی میل بسیاری برای حضور در فرایندی دارند که در آن سازمان‌های همسو و غیر همسو شرکت می‌کنند تا سطح واقعی خود را در حیطه عملکرد مدیریت بسنجند و خود را با سازمان‌ها و شرکت‌هایی که از نظر نوع فعالیت با آن‌ها مشترک می‌باشند مقایسه نمایند.
این واقعیت که کسب جایزه ملی مدیریت مالی ایران به خصوص در سطوح بالاتر به عنوان سند افتخار یک سازمان و به طور خاص حوزه مالی می‌باشد نه تنها برای مدیران نهادینه شده بلکه حضور در فرایند جایزه ملی مدیریت مالی ایران و ارتقاء حوزه مالی سازمان به سطح معیارهای این جایزه به عنوان یک آرمان برای اغلب شرکت‌ها و سازمان‌ها تبدیل گردیده است.
حضور در جایزه ملی مدیریت مالی ایران حتی برای سازمان‌هایی که به سطح دریافت جایزه نائل نمی‌شوند هم ارزشمند است زیرا این فرایند نقاط ضعف و قوت حوزه مالی سازمان را به تفکیک و بر اساس نوع فعالیت بازگو نموده و سازمان را برای انجام اقدامات لازم جهت رفع موانع و کمبودها در مسیر دستیابی به اهداف و استراتژی‌ها هدایت می‌نماید.
اجرای موفقیت آمیز و تحسین برانگیز نه دوره این جایزه نشان داد که بیش از ۹۵٪ از سازمان‌هایی که دوره‌های پیشین جایزه شرکت کرده بودند مشتاقانه و پرشور در دوره دهم نیز حضور یافته‌اند چه آن دسته از سازمان‌هایی که موفق به کسب رتبه در جایزه ملی مدیریت مالی ایران نشده بودند که برای سنجش عملکرد یک ساله حوزه مالی و کسب رتبه خیز مجدد برداشته بوند و چه آن دسته از سازمان‌هایی که موفق به کسب رتبه گردیده بودند اما عطش و میل پیشرفت و دستیابی به سطوح بالاتر جایزه انگیزه قوی در آنان ایجاد نموده بود.
به یاری خداوند متعال مراسم اعطای دهمین دوره جایزه با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی
جناب آقای دکتر دژپسند و خزانه دار وزارت امور اقتصادی و دارایی جناب آقای دکتر اکرمی و اساتید و پژوهشگران این حوزه و جمع کثیری از مقامات و مدیران سازمان‌های کلیدی کشور در تاریخ بهمن ماه سال جاری برگزاری گردید، امید است این حرکت ملی به رسالت اصلی خود که همانا تعالی مدیریت مالی در سازمان‌های ایرانی است به بهترین شکل ممکن جامع عمل پوشانده و نقش موثری در توسعه اقتصادی میهن عزیزمان ایفا نماید.
لذا دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در دهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران با یک رتبه ارتقا حائز امتیاز لازم جهت دریافت  تقدیرنامه سه ستاره گردید.در این دوره دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان به عنوان تنها دانشگاهی بود که موفق به اخذ جایزه در سطح تقدیرنامه سه ستاره گردید.

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر