برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
   [صفحه اصلی ]   [Archive]
:: صفحه اصلی سایت شبکه :: صفحه ویژه کرونا :: اخبار شبکه بهداشت  ::  ستاد شبکه ::  مرکز بهداشت :: پشتیبانی :: تماس با ما ::
:: دومین جلسه کمیته شهرستانی کورنا ویروس تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۵ |
دومین جلسه کمیته شهرستانی کورنا ویروس در شهرستان طارم به ریاست مهندس ستار صفری فرماندار شهرستان طارم، رئیس دادگستری شهرستان  سرپرست شبکه بهداشت و درمان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان و اعضای شورای اداری، مورخ4 اسفند98 در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل گردید
به گزارش خبرنگار وب دا- زنجان؛ دکتر ارشد بهرامی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان: اظهارداشت: همانگونه که مستحضرید با شیوع کورونا در چین و سپس سرایت به 25 کشور دنیا از جمله ایران ، شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم همگام با سایر واحدهای دانشگاه اقدام به تشکیل کمیته  آموزش ، کمیته بهداشت و کمیته درمان نموده است . هسته های آموزشی در کلیه ادارات و مراکز خدمات جامع سلامت تشکیل شده است . از همکاری تمام مسئولین ادارات تشکر و قدردانی می نمایم .
وی افزود: اقداماتی از قبیل طرح موضوع در نماز جمعه واطلاع رسانی به ائمه جماعت ، نصب بنر در نقاط مختلف شهرستان ، توزیع بروشورهای آموزشی در بین رای دهندگان در روز انتخابات و اماکن عمومی انجام شده است .

این مسئول اعلام کرد: در حال حاضر فعالیت مراکز خدمات جامع سلامت آب بر ، تشویر به 16 ساعت افزایش یافته است  و مرکز چورزق شبانه روزی می باشد . واحدهای بهداشتی آموزش های لازم را بصورت آبشاری به مردم ارائه می نمایند .پایش مراجعین باعلائم سرماخوردگی و آنفلوانزا با فرم خطی بصورت مستمر ادامه می یابد .
وی گفت: متخصصین داخلی و اطفال بیمارستان شهدای طارم بعنوان فوکال پوینت این برنامه انتخاب شده اند مردم بی جهت نمی بایست نگران باشند و حساسیت کاذب ایجاد شود، رعایت بهداشت فردی در اولویت قرار گیرد و بحث خودمراقبتی را جدی بگیرند. افرادی که بیمار هستند در خانه بمانند اولویت استفاده از ماسک برای پزشک و کادر درمان و کسی که دچار بیماری شده است می باشد . تا دیگران آلوده نشوند، هجوم و استفاده از ماسک در مواقعی که شیوع بیماری یا در تماس با افراد آلوده نیستیم قابل توجیه نیست .
در حال حاضر هیچ مورد قطعی مبتلا به کورونا ویروس در شهرستان یا حتی استان مشاهده نشده است .
مهندس ستار صفر فرماندار شهرستان ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری موفق انتخابات  دردوم اسفند98 در شهرستان طارم  و با توجه به شیوع بیماری کورونا در کشور بر اساس آخرین اطلاعات خوشبختانه تا این لحظه مورد ابتلا به این بیماری در شهرستان گزارش نشده است لذا ضروری است اقدامات احتیاطی همچنان با قدرت در دستور کار قرار گیرد . صدور اطلاعیه از طریق شبکه بهداشت برای اطمینان بخشی به مردم و جلو گیری از ایجاد حساسیت کاذب در دستور کار قرار گیرد و روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان با همکاری روابط عمومی فرمانداری شهرستان این موضوع را در دستور کار قرار دهند .
-تاکید بر عدم تردد و مسافرت به استانهای گیلان و قم مگر در صورت ضرورت .
-تشدید نظارت و کنترل بر مراکز عرضه مواد غذایی بدون بسته بندی بویژه نانوایی ها ، قصابی ها ، استخرهای شنا.
-بحث فعال تر شدن بهورزان و دهیاران جهت آگاهی بخشی به مردم در دستور کار قرار گیرد. آموزشها چهره به چهره انجام شود
-با توجه به اینکه دانش آموزان از گروههای حسای می باشند و حدود 9 هزار نفر دانش آموز در شهرستان به تحصیل اشتغال دارند. رعایت جوانب احتیاط بصورت پیشگیری در دستور کار قرار گیرد.
-رعایت بهداشت فردی و عمومی در مساجد بویژه مراسم ختم توسط اداره اوقاف پیگیری شود.
-اطلاع رسانی و ارسال پیامهای آموزشی توسط اداره مخابرات شهرستان با هماهنگی شبکه بهداشت و درمان به انجام برسد.
-- مدیران کانالها و گروه دعوت و توجیه شوند.
-هیچ فردی اجازه اطلاع رسانی و مصاحبه در خصوص کرونا ندارد به جز دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان.
- توزیع صابون مایع و مواد ضدعفونی کننده در سطح مدارس و مساجدو مدارس و اماکن عمومی در دستور کار قرار گیرد و کلیه دهیاریها به میزان 10 لیتر صابون مایع برای مدارس هر روستا خرید و در اختیار آنها قرار گیرد.از ظرفیت دادگستری شهرستان و نیروی انتظامی در صورت نیاز استفاده شود.
دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

وب سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم