:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۱ مرداد ۹۹)
:: طی جلسه‌ای؛ برنامه عملیاتی سناریوهای سه‌گانه در بازگشائی مدارس سال تحصیلی جدید بررسی شد
:: آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با رقابت بیش از ۳۶۰ نفر برگزار شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۰ مردادماه ۹۹)
:: روایت همدلی مردم ایران؛ از دیروز تا امروز
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: ثبت ۲۰ بیمار مثبت به کوروناویروس در شهرستان طارم ::
 | تاریخ ارسال: 1398/12/28 |

ثبت ۲۰ بیمار مثبت به کوروناویروس در شهرستان طارم

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در نشست خبری با موضوع کوروناویروس اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته در شهرستان طارم حدود ۲۰ بیمار مثبت به کرونا از لحاظ آزمایشگاهی ثبت شد که از این تعداد ۲ نفر جان باخته‌اند .
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان عصر امروز سه‌شنبه ۲۷ اسفندماه سال‌جاری در نشست خبری که هر روز با موضوع تشریح اقدامات #کوروناویروس برگزار می‌شود در تشریح اقدامات کوروناویروس اظهار کرد: طبیعتا با شروع برنامه کرونا در کشور؛ در حوزه‌های دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز فعالیتها شروع، و سعی شد که دانشجو و دانشگاه در حوزه آموزشی منفعل نباشد.
دکتر حسین عمارلو افزود: در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و محافظت از دانشجویان در کشور بنا به تصمیمات کشوری و استانداری استان زنجان، همه دانشگاه‌های استان در ابتدای اسفندماه به صورت موقتی تعطیل شدند .
نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در شهرستان طارم یادآور شد: البته در همان دوره که دانشگاه تعطیل نبود، یکسری اقدامات بهداشتی برای محافظت از عزیزان دانشجو انجام گرفته بود، از بحث رسیدگی به مسائل بهداشتی خوابگاه‌ها گرفته تا محیط‌های دانشجویی و ارائه آموزش به دانشجویان درخصوص بیماری کوروناویروس.
وی افزود: با تعطیلی دانشگاه‌ها سعی شد تا دانشجو و دانشگاه به انفعال نرود، و در این راستا، قبل از تعطیلی دانشگاه‌ها اقدامات کلی در خصوص کروناویروس انجام شد، ازجمله ایجاد کانال‌های مختلف، کمپین‌های آموزشی و هسته علمی برای کمک به کادر درمانی استان آموزشی کرونا؛ که با گسترش بیماری کرونا در استان این کمپین‌ها گسترش پیدا کرد و در سطح استان نیز کانال‌های مختلف برای آگاه سازی مردم در این خصوص ایجاد شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به کمبود اقلام بهداشتی در استان تصریح کرد: در این راستا دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان به صورت داوطلبانه در دانشگاه داروسازی، ۱۳ هزار بطری محلول ضدعفونی کننده با پایه الکل تولید کردند که عرضه هم شد، و اکنون نیز در حال گذراندن مراحل تولید ماسک در دانشگاه هستیم.
دکتر عمارلو افزود: اکنون از سطح مشکل در تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز استان عبور کردیم و سطح کارخانجات استان نیز اقدام به تولید این اقلام کرده‌اند و در داروخانه‌های سطح شهر توزیع می‌شود، ولی اگر بازهم نیاز به تولید اقلام بهداشتی توسط دانشجویان خارج از سطح تولید کارخانه‌ها باشد، از توان آنان از این امر استقاده خواهیم کرد.
نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در شهرستان طارم با اشاره به اینکه برای پاسخ به هر فرضیه باید تحقیقات مدت‌داری را انجام دهیم، افزود: اگر روستایی در استان ارتباط کمتری با نقاط آلوده به ویروس کرونا داشته باشند طبیعی است که میزان بیمارداری آن روستا کم خواهد بود ولی در ارتباطات کنونی، شرایط روستاهای کنونی ما را با دهه‌های گدشته متفاوت کرده است به طور مثال روستاهای جنوبی استان؛ مثل خدابنده، ایجرود و ماهنشان ارتباط زیادی با استان قم داشته‌اند و هنوز هم دارند، و یا طارم ارتباط بسیار زیادی با استان گیلان داشته که این‌ها را متاثر کرده است.
وی ابراز کرد: در هفته‌های اخیر استان زنجان، به لحاظ آلودگی به ویروس کرونا، سفید بود که این موضوع سبب مهاجرت از سایر استان‌های درگیر به کرونا، به استان شد.
معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به علت بالابودن تعداد موردهای مثبت ابتلا به کرونا در شهرستان طارم نسبت به سایر شهرستانها، اظهار کرد: شهرستان طارم به دلیل مروادت با استان گیلان نسبت به جمعیت خود، آمار ابتلای بالایی داشته است.
دکتر عمارلو تصریح کرد: با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته در شهرستان طارم حدود ۲۰ بیمار مثبت به کرونا از لحاظ آزمایشگاهی ثبت شد که از این تعداد ۲ نفر جان باخته‌اند افزود: این آمار نسبت به جمعیت شهرستان طارم بالا است که در این راستا، اقدامات خوبی، ازجمله کنترل ورود و خروج در شهرستان انجام شده است.
نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در شهرستان طارم با اشاره به ۲۴۱ مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته و فوت ۱۶ نفر از این مجموع ابراز کرد: وقتی که اطلاع‌رسانی درست نباشد بازار شایعه و اطلاعات نادرست به راه می‌افتد و ممکن است سبب مشکل و بحران‌های روحی در افراد شود.
وی با اشاره به بحث روانی در شیوع این بیماری افزود: اتفاقی که معمولاً در بحران‌ها برای مردم در اینگونه بحران‌ها رخ می‌دهد، بحث روانی است و همه ما نیاز داریم در فضای آرام قرار بگیریم.

دفعات مشاهده: 140 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر