:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: در شرایط کرونا پیگیری مراقبتهای دوره بارداری هر چند غیرحضوری ضروری است
:: جلسه هماهنگی قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کرونا و طرح شهیدسلیمانی برگزارشد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۳ آذرماه ۹۹)
:: تقدیر فرمانده سپاه انصارالمهدی عج زنجان از متخصص بیماری‌های عفونی
:: بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مراسم خاکسپاری زنده‌یاد پرفسور سقراط فقیه‌زاده حضور یافت ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/2 |

دکتر علیرضا شغلی به نمایندگی از رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مراسم خاکسپاری زنده‌یاد پرفسور سقراط فقیه‌زاده دانشمند جهان اسلام و چهره ماندگار و الگوی علم حضور یافت.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دکتر علیرضا شغلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان شنبه دوم فروردین ماه سال‌جاری به نمایندگی از دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مراسم خاکسپاری زنده‌یاد پرفسور سقراط فقیه‌زاده دانشمند جهان اسلام، چهره ماندگار و الگوی علم و اخلاق، حضور یافت، و مراتب تسلیت را از طرف مسئولین دانشگاه و جامعه پزشکی و دانشگاهیان به خانواده محترم فقیه‌زاده اعلام داشت.
دکتر سقراط فقیه‌زاده عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ۲۸ اسفندماه ۹۸ به علت عارضه قلبی درگذشت.
به گزارش وب‌دا، زنده‌یاد فقیه‌زاده دانش آموخته رشته آمار زیستی در هر دو مقطع ارشد و دکتری دانشگاه تربیت مدرس بود.
وی در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ مدیر پژوهشی، عضو شورای پژوهشی، سردبیر مجله پزشکی، مدیر گروه آمار زیستی بود و برای یک دوره نیز ریاست دانشکده علوم پزشکی را بر عهده داشت.
دکتر فقیه‌زاده عضو هیئت امنای دانشگاه‌های استان زنجان، مدیر گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی دانشکده پزشکی و معاون پژوهشی و عضو شورای پژوهشی و هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی زنجان بود.
 در سال ۹۲ پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در راستای معرفی دانشمندان برجسته دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، دکتر سقراط فقیه‌زاده را به عنوان دانشمند برتر با رتبه شش در حوزه علوم پزشکی معرفی نمود.
دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان با نهایت تالم و تاثر ضایعه درگذشت این استاد فرهیخته، دانشمند جهان اسلام، استاد و الگوی علم واخلاق، شخصیت متعهد، جانباز و رزمنده دوران دفاع مقدس را به جامعه پزشکی، دانشگاهیان و خانواده‌های محترم فقیه‌زاده تسلیت می‌گوید.
دفعات مشاهده: 496 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر