:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: کمیته شهرستانی برنامه‌ریزی کرونا به ریاست فرماندار شهرستان خرم دره برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۶ |

کمیته شهرستانی برنامه‌ریزی کرونا به ریاست فرماندار شهرستان خرم دره برگزار شد
کمیته شهرستانی کورونا در شهرستان خرمدره با بررسی مواردی از قبیل: تعطیلی صنوف شهر، اهتمام جدی نیروهای انتظامی هلال احمر شهرداری گروه‌های جهادی و شبکه بهداشت در خصوص ایستگاه‌های غربالگری سلامت مبادی ورودی شهر، ... برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، چهارشنبه ششم فروردین ماه سال‌جاری کمیته شهرستانی برنامه‌ریزی کرونا با حضور مهندس محمدی فرماندار، اصفهانی دادستان، صالحی نژاد رئیس شورای اسلامی شهر کلانتری و طاهری اعضای شورا، فرماندهان سپاه و انتظامی، مدیریت آموزش و پرورش، قائم مقام شهردار، ریاست اداره صمت و بیمارستان بوعلی سینا، مسئول حراست فرمانداری، دکتر کریم خانی رئیس شبکه و معاونین بهداشت و درمان شبکه در ستاد مبارزه با کرونای‌های شهرستان برگزار شد.
دکتر جلیل کریمخانی در ابتدا ضمن ارائه وضعیت شهرستان در خصوص بیماری کرونا، خواستار استقرار اعضای کمیته مردمی و بین بخشی شامل نمایندگان تام الاختیار فرماندار سپاه و شورای شهر در ستاد مبارزه با کنون شهرستان شدند.
در ادامه محمدی فرماندار خرم‌دره ضمن تشکر از پرسنل زحمتکش شبکه و بیمارستان بوعلی سینا گفت: تمامی دستگاه‌ها و ادارات شهرستان در خدمت ستاد کرونا خواهند بود.
اصفهانی دادستان خرم دره نیز از آمادگی این ارگان جهت برخورد با عدم تمکین صنوف به تعطیلی و تردد افراد مبتلا به بیماری در سطح شهرستان خبرداد.
تعطیلی صنوف شهر، محدودیت فعالیت صنایع و کنترل دقیق ورود و خروج کارگران شرکت ها، اهتمام جدی نیروهای انتظامی هلال احمر شهرداری گروه‌های جهادی و شبکه بهداشت در خصوص ایستگاه‌های غربالگری سلامت مبادی ورودی شهر، تامین نیروی نگهبان و خدمات برای دو نقاهت‌گاه، قرنطینه های خانگی، گندزدایی سطل‌های زباله، اماکن عمومی، منازل و فاضلاب‌های جاری، نظارت بر کامیون‌های لجن‌کش، عدم تشکیل نماز جماعت در مساجد، مشکل تامین ماسک ان۹۵ برای برای پرسنل بهداشت و درمان در مواجهه، دفن اجساد مشکوک، هماهنگی انتقال بیماران ترخیص از بیمارستان به نقاهت‌گاه‌ها، ارائه نان بسته بندی به شهروندان و بسته شدن راه‌های ورودی به شهر توسط شهرداری از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

دفعات مشاهده: 111 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر