:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: شروع به کار کمیته مردمی و بین بخشی مبارزه با بیماری کرونای شهرستان خرم دره ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۵ |

شروع به کار کمیته مردمی و بین بخشی مبارزه با بیماری کرونای شهرستان خرم دره
کمیته مردمی و بین بخشی مبارزه با بیماری کرونای شهرستان خرم دره با حضور دکتر کاظمی معاون فرماندار خرم دره شروع به کار نمود.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح سه‌شنبه پنجم فروردین ماه ۹۹ کمیته مردمی و بین بخشی مبارزه با بیماری کرونای شهرستان خرم دره با حضور دکتر کاظمی معاون فرماندار خرم دره، دکتر سرداری جانشین رئیس دانشگاه در امور اجرایی و معاون توسعه مدیریت و منابع، صالحی نژاد رئیس شورای اسلامی شهر، معاون هلال احمر، نمایندگان تام الاختیار سپاه ناحیه و جهاد کشاورزی، دکتر کریم خانی رئیس شبکه بهداشت و درمان و معاونین بهداشت و درمان شبکه شروع به کار نمود.
 نحوه فعالیت اصناف، وسایط نقلیه اطلاع‌رسانی عمومی و انتقال بیماران، دایر شدن دفتر خدمات کارگران کشاورزی، گندزدایی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط اکیپ‌های بسیجی، تامین نیروی انسانی نقاهت‌گاه، ایستگاه‌های غربالگری و تامین مواد گندزدا، استفاده از ظرفیت‌های تبلیغاتی ورزشکاران و هنرمندان و.... از جمله مواردی بود که مورد بحث قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
طی این جلسه یک دستگاه تب سنج حرارتی به مبلغ ۳۵ میلیون ریال به احسان مرحوم مغفور حاج جعفر صدری فرزند نصیر، ۲۰ میلیون ریال توسط حاج علیرضا امینی عضو شورای شهر، ۱۰ میلیون ریال توسط آقای حمزه مقدم مسئول فوریت‌های پزشکی به احسان پدر مرحومشان و ۵ میلیون ریال توسط افشار کلانتری از معتمدین خرم دره جهت تامین ملزومات و تجهیزات حفاظت فردی اهدا شد.
 اعضای اصلی این کمیته که نمایندگان تام الاختیار فرماندار، سپاه و شورای اسلامی شهر خواهند بود و همه‌روزه طی ساعات اداری در ستاد شبکه بهداشت مستقر، و به فراخور مسئولیت خود برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام و نسبت به انجام امورات اقدام خواهند نمود.‌

دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر