:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نهمین جلسه شورای بین المللی سازی دانشگاه تشکیل شد
:: اخبار دانشگاه در نشریات استان
:: اولین جلسه کمیته دانشگاهی بیماریهای حاد اسهالی با محوریت التور در سال۹۹تشکیل شد
:: مراقب باشیم؛ کرونا تمام نشده است
:: استاندار زنجان: مدیران برای جذب حداکثری تسهیلات بنگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا تلاش کنند
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: جلسه فوق‌العاده ستاد پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در شهرستان خرم دره تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/5 |

جلسه فوق‌العاده ستاد پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در شهرستان خرم دره تشکیل شد
جلسه فوق‌العاده ستاد پیشگیری از شیوع بیماری کرونا با پیگیری موضوعات تعطیلی اصناف تا ۱۵ فروردین ماه، حضور ۲۴ ساعته پلیس در ایستگاه‌های غربالگری سلامت مبادی ورودی شهر، اطلاع رسانی همه‌روزه توسط شبکه و هلال احمر در سطح معابر و خیابان‌ها .... برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح دوشنبه چهارم فروردین ماه سال‌جاری به ریاست دکتر کاظمی معاون فرماندار و باحضور دکتر کریم‌خانی رئیس شبکه بهداشت و درمان، جانشینان فرماندهی سپاه و انتظامی شهرستان، روسای ادارات هلال احمر، تبلیغات اسلامی، صمت، قائم مقام شهردار، ریاست و نماینده شورای اسلامی شهر، نماینده جهاد کشاورزی، مسئولین قرارگاه جهادی همیاران سلامت و کارشناسان شبکه بهداشت جلسه فوق‌العاده ستاد پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
 طی این جلسه موارد روز بیماری کووید ۱۹ آخرین وضعیت شهرستان و کمبودهای موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هماهنگی های لازم در این خصوص انجام شد.
حضور همه روزه نمایندگان تام الاختیار ادارات، سپاه و شورای شهر در ستاد شبکه جهت انجام امورات و هماهنگی‌های لازم، تعطیلی اصناف تا ۱۵ فروردین ماه، حضور ۲۴ ساعته پلیس در ایستگاه های غربالگری سلامت مبادی ورودی شهر، اطلاع‌رسانی همه‌روزه توسط شبکه و هلال احمر در سطح معابر و خیابان‌ها، قرنطینه‌های خانگی، نحوه تدوین اجساد، تامین نیرو جهت ضدعفونی اماکن، تامین و لجستیک نقاهت‌گاه‌های‌ بیماران کرونایی و تامین نیروهای غربالگری و سالم سازی محیط توسط سپاه ناحیه، از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.
دفعات مشاهده: 100 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر