:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: کمیته مردمی و بین بخشی مبارزه با بیماری کرونای شهرستان خرم دره شروع به کار کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۷ |

با حضور جانشین رئیس دانشگاه در امور اجرایی:

کمیته مردمی و بین بخشی مبارزه با بیماری کرونای شهرستان خرم دره شروع به کار کرد
کمیته مردمی و بین بخشی مبارزه با بیماری کرونای شهرستان خرم دره با حضور دکتر سرداری جانشین  رئیس دانشگاه در امور اجرایی و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه شروع به کار نمود.
به گزارش وب دا- زنجان؛  صبح روز سه شنبه پنجم فروردین کمیته مردمی و بین بخشی مبارزه با بیماری کرونای شهرستان خرم دره با حضور دکتر سرداری جانشین رئیس دانشگاه در امور اجرایی و معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر کاظمی معاون فرماندار خرم دره، صالحی نژاد رئیس شورای اسلامی شهر، معاون هلال احمر، نمایندگان تام الاختیار سپاه ناحیه و جهاد کشاورزی، دکتر کریم خانی رئیس شبکه بهداشت و درمان و معاونین بهداشت و درمان شبکه شروع به کار نمود.
 دکتر سرداری طی این جلسه ضمن ارائه آمار بیماران کرونایی استان و بررسی وضعیت شهرستان، در خصوص احتمالات رفتارآینده و گستره شیوع آن و همچنین اقدامات قابل انجام در سطح شهرستان راهنمایی های لازم را ارائه نمودند.
 اعضای اصلی این کمیته که نمایندگان تام الاختیار فرماندار، سپاه و شورای اسلامی شهر و ادارات خواهند بود همه روزه طی ساعات اداری در ستاد شبکه بهداشت مستقر و به فراخور مسئولیت خود برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام و نسبت به انجام امورات اقدام خواهند نمود.

دفعات مشاهده: 51 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر