:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: دیدار نوروزی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ؛ با کارکنان شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان ایثار شهرستان ایجرود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۷ |

دیدار نوروزی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ؛

با کارکنان شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان ایثار شهرستان ایجرود
 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی زنجان به همراه معاون فرهنگی نهاد، با حضور در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود و بیمارستان ایثار، ضمن تبریک سال نو، از زحمات و تلاش های کارکنان در مقابله با بیماری کورونا ویروس قدردانی کرد .

به گزارش خبرنگار وب دا- زنجان؛  صبح روز پنج شنبه هفتم فروردین حجت الاسلام والمسلمین شیر محمدی – مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری علوم پزشکی زنجان با حضور در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود و بیمارستان ایثار ، ضمن تبریک سال نو ، از زحمات و تلاش های کارکنان در مقابله با بیماری کورونا ویروس قدردانی کرد .
حجت الاسلام والمسلمین شیر محمدی با حضور در واحدهای مختلف شبکه با بیان اینکه  مردم امروز بیش از هر زمانی قدر زحمات مجموعه همکاران بهداشت و درمان را می دانند ، اظهار نمود : این روزها شاهد حضور داوطلبانه و جهادی و تلاش های دلسوزانه شما بوده و هستیم و به همه شما خدا قوت می گویم ، انشاالله خداوند اجر تلاش های خالصانه عزیزان را عنایت فرماید .
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین شیر محمدی به همراه امام جمعه شهرستان  و سرپرست شبکه ، ضمن بازدید از واحدهای مختلف بیمارستان ایثار ، از نقاهتگاههای شماره 1 و 2 شهرستان ایجرود نیز بازدید نمودند .

دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر