:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: در شرایط کرونا پیگیری مراقبتهای دوره بارداری هر چند غیرحضوری ضروری است
:: جلسه هماهنگی قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کرونا و طرح شهیدسلیمانی برگزارشد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۳ آذرماه ۹۹)
:: تقدیر فرمانده سپاه انصارالمهدی عج زنجان از متخصص بیماری‌های عفونی
:: بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: اجرای برنامه‌های متعدد اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عمومی در استودیوسلامت استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/8 |

در راستای پیشگیری و کنترل کوروناویروس؛
در استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، روزانه پنج برنامه زنده باحضور اعضای ستاد دانشگاهی و اعضای قرارگاه زیستی پدافند غیرعامل اجرا می‌شود.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، در استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، روزانه پنج برنامه زنده باحضور اعضای ستاد دانشگاهی و اعضای قرارگاه زیستی پدافند غیرعامل اجرا می‌شود، که در این راستا، ۲ برنامه خبری، ساعت ۱۲ ظهر و ۸ شب؛ ۲ برنامه تولیدی زنده عافیت در ۲ تایم، ساعت ۹:۳۰ صبح و ۸:۱۵ شب با پخش از شبکه استانی اشراق و یک برنامه نشست خبری نیز ازطریق ویدیوکنفرانس با حضور اصحاب رسانه‌های گروهی استان برگزار می‌شود که در این راستا؛ عصر پنجشنبه هفتم فروردین ماه سال‌جاری، مهمان برنامه زنده عافیت، ساعت ۸:۱۵ شب دکتر خدابخش مرادی نافچی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان و رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان بودند.
رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان در پایان برنامه عافیت از ظرفیت‌های استودیوسلامت استان زنجان با توضیحات رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد در رابطه با محتوای پورتال جامع اطلاع رسانی و آموزش (Corona.zums.ac.ir) و فعالیت‌های استودیوسلامت استان زنجان بازدید نمود.
دکتر مرادی همچنین با حضور در اتاق فرمان از زحمات ویژه همکاران حاضر در استودیوسلامت استان، از صدا و سیمای مرکز زنجان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان تقدیر و تشکر نمود و آرزوی صحت، سلامتی و بهروزی برای آنان از درگاه خداوند متعال مسئلت نمود.

دفعات مشاهده: 188 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر