:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ شناسایی موارد مشکوک بیماری کورونا، کمک بزرگی برای پیشگیری، مراقبت و درمان است ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۸ |

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
شناسایی موارد مشکوک بیماری کورونا، کمک بزرگی برای پیشگیری، مراقبت و درمان است
اسماعیل رحمانی در نشست خبری با موضوع کووناویروس؛ اظهار کرد: شناسایی موارد مشکوک و مبتلا به بیماری کورونا، کمک بزرگی در شناسایی افراد برای پیشگیری، مراقبت و درمان فراهم می‌کند و نتیجه آن می‌تواند به کاهش درصد مرگ و میر منجر شود.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان و رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد عصر جمعه هشتم فروردین ماه در نشست خبری که هر روز باحضور یکی از مسئولین ستاد دانشگاهی و اعضای قرارگاه زیستی پدافند غیرعامل ازطریق ویدیوکنفرانس در استودیو سلامت استان زنجان با موضوع #کوروناویروس برگزار می‌شود، با تشکر از مهمان برنامه و حضور مستمر و روزانه اصحاب رسانه‌ استان در اطلاع‌رسانی و آگاهی سازی عمومی تقدیر کرد.
رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد در ادامه ضمن تقدیر از حضور مهندس میرزایی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان در نشست خبری، و قدردانی از زحمات شایسته عزیزان هلال احمر در پیشگیری، کنترل و مبارزه با کروناویروس در سطح استان اظهار کرد: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران یکی از ارکان اصلی مدیریت حوادث مترقبه, غیر مترقبه طبیعی و انسان‌ساز است و همچنین ظرفیت‌ و توانمندی‌های لازم و کافی را در شرایط بحران با منابع انسانی و کمک‌های داوطلبانه در خدمت‌رسانی در سطح کشور و استان‌ها دارا می‌باشد.
رحمانی ادامه داد: هلال احمر در شرایط عادی هم بویژه در حوادث ترافیکی در تیم و کنار همکاران پلیس ۱۱۰, فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ و آتش‌نشانی است، و درحال حاضر هم درخصوص ثبت نام مردم فهیم در سامانه سلامت (salamat.gov.ir)، فعالیت‌های تیم غربالگری که متشکل از کارشناس بهداشتی, همکاران هلال احمر و نیروی انتظامی است و اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، نقش حیاتی در قطع زنجیره انتقال بیماری دارد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان تاکید کرد: شناسایی موارد مشکوک و مبتلا در فرآیندهای فوق، کمک بزرگی در شناسایی افراد برای پیشگیری، مراقبت و درمان فراهم می‌کند و نتیجه آن می‌تواند به کاهش درصد مرگ و میر منجر شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: وقتی که ما رصد و ویزیت اجتماعی و رسانه‌ای در مباحث مربوط به کرونا ویروس نسبت به سایر کشورها انجام دهیم، در خبرها می‌بینیم که خیلی از کشورهایی که خودشان را توسعه یافته می‌دانند و ممکن است از اوضاع اقتصادی خوبی هم برخوردار باشند و تحت تحریم استکبار جهانی به ویژه در امور دارویی و تجهیزاتی هم نیستند، درخصوص مقابله با کورونا مشکل دارند.
رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد در این خصوص ادامه داد: در کشور ما به لطف الهی و توجهات حضرت ولیعصر عج، تأکیدات مقام معظم رهبری و همت مردم و مسئولین؛ ستادها و قرارگاه‌های زیستی پدافند غیرعامل; مدیریت بحران کورونا به خوبی و شایستگی انجام می‌شود و به امید خدا با سربلندی از این مرحله هم گذر می‌کنیم و روزی جشن پیروزی بر کورونا را می‌گیریم
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ادامه ضمن تشکر مجدد از مهمان نشست خبری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان؛ آمار تجمیعی استان را متناظر با آمار کشوری تا تاریخ هشتم فروردین ماه ۱۳۹۹؛ ۱۴۳۱ نفر برشمرد.
رحمانی موارد بستری کنونی را ۳۵۴ مورد، موارد مثبت کلی براساس یافته‌های آزمایشگاهی را  ۴۹۴ نفر، موراد مثبت امروز را ۲۴ نفر و موارد ترخیص شده را ۳۲۱ مورد ذکر کرد.
رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد آمار فوتی‌های مثبت استان را در ۲۴ ساعت گذشته ۲ نفر برشمرد و افزود: آمار فوت شدگان مثبت تاکنون، ۴۱ نفر گزارش شده است.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای اطلاع‌رسانی در سال ۱۳۹۹، که ساعت ۱۰ صبح روز شنبه نهم فروردین به ریاست دکتر خدابخش مرادی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان و رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان برگزار می‌شود، از رسانه‌های گروهی دعوت نمود در این برنامه حضور داشته باشند.
 رحمانی در پایان سخنان خود از مردم و رسانه‌های گروهی درخواست کرد که باتوجه به برنامه‌های استودیو سلامت استان زنجان، خبر ساعت ۸ شب را ملاحظه نمایند و همچنین برنامه عافیت ساعت ۸:۱۵ شب که با حضور سرهنگ خانی‌پور جانشین فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان با محوریت اقدامات نیروی انتظامی استان و طرح فاصله‌گذاری اجتماعی خواهد بود را، مشاهده نمایند.
دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر