:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: شناسایی حسابرس رسمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۹ |
شناسایی حسابرس رسمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

شماره استعلام:
موضوع استعلام: شناسایی حسابرس رسمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

تاریخ بازگشایی پاکت‌ها:  ۲۵/۰۱/۱۳۹۹
آخرین مهلت:  ۲۳/۰۱/۱۳۹۹

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در نظر دارد خدمات حسابرسی خویش را از طریق عقد قرارداد به موسسات حسابرسی با رتبه الف یا ب مورد تائید جامعه حسابدارن رسمی کشور و دارای مجوز از مراجع ذیصلاح و توان تجربی و سوابق حرفه‌ای حسابرسی مفید در دانشگاه‌های علوم پزشکی (تیپ یک در پنج سال گذشته یا تیپ دو در سه سال اخیر ) برای مدت یک سال (سال مالی ۱۳۹۹ ) خرید خدمات نماید.
بدین وسیله از کلیه متقاضیان واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید مدارک مورد نیاز خود ازجمله مجوز فعالیت، تصویر قراردادهای منعقده قبلی، سوابق حرفه‌ای، تجربیات اجرایی بویژه در بخش بهداشت و درمان، مستند رتبه، بهای متناسب با حجم فعالیت‌ها به انضمام جزئیات و کلیات عملیات و تجزیه و تحلیل مالی و ریز هزینه‌ها و قیمت کل پیشنهادی را در پاکت در بسته و مهر و لاک شده حداکثر تا تاریخ ۲۳/ ۰۱/۱۳۹۹ به آدرس: زنجان – دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان – سازمان مرکزی – دبیرخانه هیات امناء دانشگاه تحویل یا از طریق پست ارسال نمایند.
لازم به یادآوری است دبیرخانه هیات امناء در قبول یا رد پیشنهادهای واصله مختار می‌باشد.
در صورت وجود هرگونه ابهام و یا ضرورت کسب اطلاعات متقاضیان می توانند با شماره‌های ۰۲۴۳۳۰۱۸۳۰۱-۰۹۱۹۳۴۷۵۰۷۲ آقای مولایی تماس حاصل فرمایند .

دفعات مشاهده: 141 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر