:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ تقدیر از همکاری مردم و همکاران حوزه سلامت در پیشگیری و کنترل بیماری کورونا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱۹ |

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
تقدیر از همکاری مردم و همکاران حوزه سلامت در پیشگیری و کنترل بیماری کورونا
دکتر علیرضا آرمانی‌کیان در برنامه عافیت اظهار داشت: بیماری کورونا با شیب ملایم و ثابتی حرکت می‌کند و در این خصوص جا دارد از مردم به جهت رعایت اصول بهداشتی و از همکاران حوزه سلامت جهت کنترل بیماری کرونا، قدردانی کنم.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان صبح سه‌شنبه نوزدهم فروردین ماه سال‌جاری، از استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه، اظهار داشت: بیماری کورونا با شیب ملایم و ثابتی حرکت می‌کند و در این خصوص جا دارد از مردم به جهت رعایت اصول بهداشتی و از همکاران عزیز حوزه سلامت که همه دست به دست هم دادند و عملا به نقطه‌ای رسیدیم که علیرغم فشارها و تحریم‌هایی که داریم، خوشبختانه بیش از یک سوم تخت‌های ما پر نیست، قدردانی کنم.
وی با اشاره به ارائه خدمت کل حوزه سلامت استان در بیماری کرونا افزود: در این خصوص دستگاه‌های استان هم با هماهنگی استاندار محترم در اختیار دانشگاه علوم پزشکی بودند به ویژه صدا و سیما که همکاری‌شان قابل تقدیر است.
دکتر آرمانی‌کیان تصریح کرد: بر طبق پروتکل تعریف شده، صنوف مختلف براساس سطح‌بندی کارشان را شروع خواهند کرد و مردم هم می‌توانند با رعایت اصول گفته شده ازجمله استفاده از ماسک، دستکش و رعایت فاصله اجتماعی به امورات خود بپردازند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اظهار امیدواری از اینکه رعایت اصول بهداشتی به فرهنگ ماندگار تبدیل شود اظهار داشت: تک تک ما که در این جمع‌ها هستیم و زندگی می‌کنیم باید اصول بهداشتی تاکید شده ازجمله استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی را رعایت کنیم و در این خصوص اگر به خودمان رحم نمی‌کینم به دیگران که باید رحم کنیم، و اگر کسی رعایت نکند و دیگری را بیمار کند، این عدم رعایت، قتل نفس است، و در این خصوص بویژه باید مراقب سالمندان باشیم و حوزه ایزوله بودن اینها را رعایت کنیم.
وی ابراز داشت: توصیه کلی به بیماران این است که به صورت عادی اصلا به بیمارستان مراجعه کنند مگر در موارد اورژانسی، و اگر هم به مطب‌ها مراجعه می‌کنند، نوبت‌ها زمان بندی شده و با اسفتاده از ماسک و دستکش و رعایت فاصله اجتماعی باشد و از تجمع مراجعین جلوگیری شود.
دکتر آرمانی‌کیان درخصوص بیماران مبتلا به سرطان در مواجهه با این بیماری، اظهار داشت: باید یک نفر به آنها رسیدگی کند و فردی که رسیدگی می‌کند دائم عوض نشود و درحد تهیه دارو و مایحتاج، با رعایت اصول بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش باشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تقدیر از خیریه‌های استان که همکاری فوق‌العاده‌ای داشتند بیان داشت: مراکز دولتی و خصوصی هم که با رعایت اصول بهداشتی، سرویس‌دهی دارند، باید به طور جدی رعایت سیتم ایزوله را داشته باشند .

دفعات مشاهده: 83 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر