:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: مراقب باشیم؛ کرونا تمام نشده است
:: معاون مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان؛ اختصاص حدود ۷۰ تخت بیمارستانی به بیماران کرونایی استان
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۴ تیرماه ۹۹)
:: اخبار دانشگاه در نشریات استان
:: با همکاری فضای مجازی صدا و سیمای مرکز زنجان و دانشگاه علوم پزشکی استان؛ جشنواره عکس «ماسک‌خند» برگزار می‌شود
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: متخصص طب سنتی؛ مصرف زنجبیل، سیر و زردچوبه در طب سنتی مطلقا به عنوان دارو مطرح است ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/6 |

متخصص طب سنتی؛

مصرف زنجبیل، سیر و زردچوبه در طب سنتی مطلقا به عنوان دارو مطرح است
دکتر نرجس خواصی در برنامه عافیت با بیان اینکه مصرف زنجبیل، سیر و زردچوبه در طب سنتی مطلقا به عنوان دارو مطرح است و خوردن بیش از اندازه آنها اصلا توصیه نمی‌شود اظهار داشت: به ویژه مصرف زنجبیل، سیر و زردچوبه، برای بیماران قلبی و انعقادی و افرادی که مزاج گرم و خشک دارند توصیه نمی‌شود.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، متخصص طب سنتی سه‌شنبه پنجم فروردین ماه سال‌جاری، در ویژه‌برنامه عافیت از استودیوسلامت استان زنجان مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه، درخصوص نقش طب سنتی در پیشگیری از کروناویروس اظهار داشت: طب سنتی که الان به صورت آکادمیک مطرح است درست است که بیس آن از یک دیدگاه خاصی گرفته شده ولی هرچیزی که الان برای مردم به کار گرفته می‌شود موضوعاتی است که اویدنس دارد .
دکتر خواصی افزود: همان‌طور که روش خاصی برای درمان بیماران کرونا وجود ندارد ولی براساس بیماری‌های مشابه آن، یکسری تئوری‌ها و توصیه‌هایی وجود دارد و درمان بیماران هم در طی این مدت براساس بیماری‌های مشابه انجام می‌گیرد که در مورد طب سنتی هم اینجور است.
وی اظهار داشت: در کشورهایی که طب مکمل رایج بود یکسری اقدامات صورت گرفت ولی این موضوع هیچ‌وقت نمی‌تواند نفی کننده طب نوین باشد.
متخصص طب سنتی تصریح کرد: در کنار اقداماتی که لازم است انجام بشود ما اقدامات طب سنتی را هم توصیه می‌کنیم و اصلا هم با طب سنتی مغایر نیست چراکه در طب سنتی برای درمان بیماران این عقیده را داریم که در هر بیماری یک سبب و یک بیماری داریم و هرجا که مانع این بیماری شویم و زنجیره آن را قطع کنیم که این بیماری بروز نکند اول نباید مبتلا بشویم.
به گفته دکتر خواصی اگر طب سنتی را در هر زمانی متناسب با دانش روز به کار بگیریم هیچ منعی ندارد و افراط و تفریط در بیماری‌های مزمن و حاد صحیح نیست و سبک زندگی درست در برابر تمام بیماری‌ها لازم است که چه کنیم تا مستعد بیماری نشویم. یعنی هر چیزی که باعث تقویت سیستم ایمنی شود.
وی افزود: موضوعات گفته شده براساس تجربه علمی و عملی انجام شده به دست آمده است، و درست بودن آن تضمین شده است.
متخصص طب سنتی با اشاره به اصول ششگانه در طب سنتی که یکی از این اصول، سلامت آب و هوا است اظهار داشت: بر این اساس سعی کنید در فضای بسته که آلوده است قرار نگیرید و اگر بیمار هستید از ماسک استفاده کنید.
متخصص طب سنتی با بیان اینکه سلامت خواب نیز از دیگر اصول ششگانه است اظهار داشت: داشتن خواب و بیداری مناسب، به موقع و به اندازه خوابیدن و بیدار شدن است و همچنین دیر خوابیدن علاوه بر تاثیر منفی بر سندرم متابولیک به خصوص برای بیماران دیابتی و چربی خون، سیستم ایمنی بدن را هم ضعیف می‌کند.
دکتر خواصی تاکید کرد: سومین اصل ششگانه در مورد خوردن و آشامیدن است که توصیه نموده است مثلا برای شستن میوه‌ها، در صورت نیاز از سرکه و آب استفاده شود.
وی افزود: کم کردن کالری غذا باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود که در این خصوص بهتر است غذاهای غلیظ و سخت هضم مثل هلیم یا پیتزا و .... کمتر استفاده کنیم و مصرف نوشیدنی‌ها، که در همه زمان‌ها منع دارد، در این برهه، بیشتر منع می‌شود.
متخصص طب سنتی اظهار داشت: اگر داروهای گیاهی نابجا استفاده شوند باعث ایجاد عارضه می‌شوند مثلا درخصوص دمنوش آویشن که باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می‌شود و سلول‌های دفاعی بدن را بیشتر می‌کند ولی آویشن برای مادران باردار توصیه نمی‌شود.
دکتر خواصی تصریح کرد: در مورد آب و هوا هم اگر فردی دچار سینوزیت و بیماری خاصی نباشد می‌تواند بینی و مجاری تنفسی خود را با آب ولرم و جوشانده خیلی رقیق بابونه شستشو بدهد و همچنین یکسری بوییدنی‌ها هستند که می‌توانند کاهش اضطراب داشته باشند، و بهتر است افرادی که دچار تحریک هستند و سردرد دارند، بوهایی که خیلی گرم هستند را کمتر استفاده کنند.
متخصص طب سنتی با بیان اینکه مصرف زنجبیل، سیر و زردچوبه در طب سنتی مطلقا به عنوان دارو مطرح است و خوردن بیش از اندازه آنها اصلا توصیه نمی‌شود افزود: به ویژه مصرف زنجبیل، سیر و زردچوبه، برای بیماران قلبی و انعقادی و افرادی که مزاج گرم و خشک دارند توصیه نمی‌شود.

دفعات مشاهده: 49 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر