:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: در شرایط کرونا پیگیری مراقبتهای دوره بارداری هر چند غیرحضوری ضروری است
:: جلسه هماهنگی قرارگاه عملیاتی پیشگیری از کرونا و طرح شهیدسلیمانی برگزارشد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۳ آذرماه ۹۹)
:: تقدیر فرمانده سپاه انصارالمهدی عج زنجان از متخصص بیماری‌های عفونی
:: بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: مدیرکل دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت؛ از برنامه‌های سلامت نوزاد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/8 |
مدیرکل دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت؛
از برنامه‌های سلامت نوزاد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر کرد
در راستای رصد داده‌های سلامت نوزادان در دانشگاه علوم پزشکی زنجان، مدیرکل دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از برنامه‌های سلامت نوزاد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر نمود.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، در راستای برنامه‌های کاهش مرگ و میر نوزادان و بهبود کیفیت خدمات مراقبت در سال‌های اخیر برنامه‌های متعددی توسط اداره سلامت نوزادان دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تدوین و برای اجرا به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است. یکی از مهمترین برنامه‌های این حوزه، رصد وضعیت سلامت نوزادان از هنگام تولد تا ترخیص از بیمارستان، و پس از آن می‌باشد که در این خصوص از سوی دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، از برنامه‌های سلامت نوزاد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر به عمل آمد.

در متن این تقدیرنامه آمده است؛

در راستای برنامه‌های کاهش مرگ و میر نوزادان و بهبود کیفیت خدمات مراقبت در سال‌های اخیر برنامه‌های متعددی توسط اداره سلامت نوزادان این دفتر جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت تدوین و برای اجرا به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است. یکی از مهمترین برنامه‌های این حوزه، رصد وضعیت سلامت نوزادان از هنگام تولد تا ترخیص از بیمارستان، و پس از آن می‌باشد .
تجزیه و تحلیل داده‌های ثبت در سامانه سلامت مادر و نوزاد، برنامه‌ریزی و تدوین مداخلات مبتنی بر شواهد، انجام طرح‌های پژوهشی و انتشار چندین مقاله براساس داده‌های سامانه مزبور و ارائه پیشنهادات کاربردی برای بهبود کمیت و کیفیت مراقبت‌های نوزادی با کمک ظرفیت‌های علمی، تخصصی و فوق تخصص‌های نوزادان در آن دانشگاه با نقش محوری آرزو صفایی‌نژاد کارشناس سلامت نوزادان در آن معاونت مورد توجه و تقدیر اداره سلامت نوزادان این دفتر می‌باشد. از آنجا که علاقه، پشتکار و انگیزه درونی و تبادل تجربه موثر لازمه استمرار برای فعالیت‌های کیفی در حوزه سلامت نوزادان است. ضمن تشکر از حمایت جنابعالی پیشنهاد می‌گردد برنامه‌ریزی، سازماندهی و پایش فعالیتهای حوزه سلامت نوزادان به گونه‌ای صورت گیرد که اهداف عالی در این حوزه چون گذشته مورد توجه قرار گرفته، و با جدیت و عنایت ویژه، و در نظر داشتن صرفه و صلاح سلامت نوزادان استمرار یابد تا به عنوان الگویی قابل ارائه در نحوه استفاده کاربردی از داده‌های ثبتی سلامت نوزاد نیز مطرح گردد. خواهشمند است بنا به صلاحدید دستور فرمایید فعالیت و تلاش‌های کارشناس مورد اشاره، مورد توجه و حمایت قرار گیرد.

دکتر سید حامد برکاتی
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

./files/webda/fansari_d۸dca/files/safayi.pdf
دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر