:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: تقدیر فرمانده سپاه انصارالمهدی عج زنجان از متخصص بیماری‌های عفونی
:: بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان خدابنده
:: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ موارد سرپایی و بستری کرونا به صورت قطره چکانی رو به کاهش است
:: متخصص روانپزشکی؛ دردهای مزمن و پراکنده، گاها در سالمندان نشان‌دهنده افسردگی است
:: تشریح طرح زیست فردی و اجتماعی جدید در شورای اطلاع‌رسانی استان زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: مرکز درمان سکته حاد مغزی زنجان، به عنوان برترین مرکز ثبت و درمان سکته حاد مغزی شناخته شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/9 |

مسئول واحد درمان سکته حاد مغزی استان زنجان؛
دکتر عبدالرضا قریشی اظهار داشت: مرکز درمان سکته حاد مغزی زنجان، بین ۱۷۰۰ استروک یونیت، به عنوان برترین مرکز ثبت و درمان سکته حاد مغزی با داروی ترومبولیتیک شناخته شد
مسئول واحد درمان سکته حاد مغزی استان زنجان امروز سه شنبه نهم اردیبهشت ماه در گفتگو با خبرنگار وب‌دا مرکز زنجان با اشاره به ارایه خدمات و فعالیت واحد درمان سکته حاد مغزی از چهار سال قبل در بیمارستان ولیعصر زنجان، اظهار داشت: در این مدت این واحد پذیرای بیماران بسیار زیادی بوده که از این بین، ۱۲۲۴ بیمار تحت درمان اختصاصی سکته حاد مغزی با داروی حل کننده لخته قرار گرفته‌اند.
وی افزود: سازمان جهانی سکته مغزی توصیه می‌کند، جهت بهبود کیفیت ارایه خدمات و کنترل کیفیت خدمات ارایه شده، مراکز درمان سکته مغزی می‌بایست بیماران خود را در مراکز ثبت اطلاعات سکته مغزی بین‌المللی وارد نمایند.
 دکتر قریشی با بیان اینکه یکی از این مراکز، سامانه SITS می‌باشد که مرکز آن در کارولینسکا در کشور سوئد قرار دارد، خاطرنشان کرد: در این رجیستری ۱۷۰۰ مرکز درمان سکته مغزی (SCU ) از ۸۰ کشور دنیا از چهار قاره حضور دارند و ثبت اطلاعات می‌نمایند.
 مسئول واحد درمان سکته حاد مغزی استان زنجان ادامه داد: SITS هرساله اقدام به معرفی ۲۰ مرکز برتر دنیا در چهار شاخه می‌نماید که به تازگی مراکز برتر سال ۲۰۱۹ از جانب این سیستم اعلام شد .
به گفته دکتر قریشی مرکز درمان سکته حاد مغزی زنجان، بین ۱۷۰۰ استروک یونیت، به عنوان برترین مرکز ثبت و درمان سکته حاد مغزی با داروی ترومبولیتیک، و مرکز سوم در ثبت بیماران سکته مغزی که به هر دلیل تحت درمان استاندارد قرار نمی‌گیرند، شناخته شد، که در این راستا دیپلم آن از جانب این سازمان به بیمارستان ولیعصر تقدیم شد .
به گزارش وب‌دا، واحد درمان سکته حاد مغزی استان زنجان (SCU) سال گذشته، موفق به دریافت بالاترین نشان کیفیت از انجمن سکته مغزی اروپا شده بود .
دفعات مشاهده: 242 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر