دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۳۰ |

دکتر پرویز قزلباش به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، ۲۷ اردیبهشت، پیام تبریکی صادر کرد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا - زنجان، دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان ضمن تبریک روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، ۲۷ اردیبشهت، به زحمت‌کشان این عرصه، پیام تبریکی صادر کرد.

متن پیام تبریک:

همکاران محترم شاغل در روابط عمومی دانشگاه و واحدهای تابعه
با سلام و تحیّت

با اطمینان باید گفت اولین شرط برای برقراری یک ارتباط خوب در جامعه انسانی، گفتگو از روی علم، آگاهی و اطلاع صحیح است. روابط عمومی به معنی سرچشمه زلال اطلاعات و تعامل نیک است . اهمیت جایگاه روابط عمومی همواره والا بوده است، به ویژه در این ایامی که جوامع بشری، از جمله ایران اسلامی عزیزمان گریبان گیر اپیدمی ویروس کرونا شده‌اند، کارکنان زحمت‌کش و امین روابط عمومی با پیگیری‌های دقیق و متعهدانه در امر اطلاع‌یابی و اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی صحیح افراد جوامع از هیچ‌گونه تلاشی دریغ نمی‌ورزند.
ضمن خسته نباشید و خداقوت و گرامی‌داشت روز روابط عمومی و ارتباطات – ۱۷ ماه می مصادف با ۲۷ اردیبهشت- فرصت را غنیمت شمرده آن را به شما و تمامی فعالان و دست اندرکاران این عرصه تبریک و تهنیت عرض نموده، از ایزد منان آرزوی سلامتی و موفقیت شما را مسألت می‌نمایم.

دکتر پرویز قزلباش
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 991 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر