دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ در صورت مشاهده عرضه قلیان در هر نقطه‌ای از شهر، مراکز عرضه تا پایان ریشه‌کنی کرونا تعطیل خواهند شد

| تاریخ ارسال: 1399/3/7 |

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛

دکتر محمدرضا صائینی در گفتگو با شبکه اشراق استان زنجان، درخصوص بازگشایی مهدکودک‌ها، مراکز عرضه قلیان و اماکن  ورزشی پر برخورد، اظهار داشت: فعالیت این مراکز تا اطلاع ثانوی ممنوع می‌باشد .

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، سه‌شنبه ششم خرداد ماه سال‌جاری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در گفتگو با شبکه اشراق استان زنجان، درخصوص بازگشایی مهدکودک‌ها، مراکز عرضه قلیان و اماکن ورزشی پر برخورد اظهار داشت: فعالیت این مراکز تا اطلاع ثانوی ممنوع می‌باشد اما درخصوص سایر مراکز و اماکنی که امکان بازگشایی دارند، افراد حتماً باید با ثبت‌نام در سامانه salamat.gov.ir، به پروتکل‌های موجود متعهد باشند و آنها را اجرا کنند.

رییس مرکز بهداشت استان زنجان ادامه داد: در بحث فاصله‌گذاری اجتماعی، موضوع حفاظت فردی، رعایت فاصله ۲ متری و لزوم رعایت نکات بهداشتی حائز اهمیت است.

دکتر صائینی با تاکید براینکه عرضه و مصرف قلیان، باعث انتقال بیشتر بیماری کووید ۱۹ در جامعه می‌شود تصریح کرد: در صورت مشاهده مراکز عرضه قلیان در هر جایی از شهر، مراکز عرضه تا پایان ریشه‌کنی کرونا، تعطیل خواهند شد .

معاون بهداشت داتشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت: خوشبختانه آمار بستری بیماران در سطح استان روند افزایشی ندارد که این موضوع خیلی مهمی است ولی موارد سرپایی همچنان وجود دارد، و همه مردم شریف استان باید بحث اقدامات پیشگیرانه و نکات بهداشتی در خصوص بیماری کرونا را جدی بگیرند.

وی با اشاره به بازگشایی اکثریت مراکز اعم از صنوف و سایر مراکز و اماکن اعلام شده تاکید کرد: باید با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی شرایط را مهیا کنیم تا کرونا، دوباره در جامعه روند افزایشی پیدا نکند.

به گفته دکتر صائینی بازگشایی مساجد نیز به تصمیم‌گیری ستاد کل کشور بستگی دارد و همچنین هیچ مراسم عروسی و عزاداری هم در تالارها، فعلا، برگزار نخواهد شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 639 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر