:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: در راستای مقابله با ویروس کرونا؛ برنامه‌ریزی استحقاق سنجی اعتبار دفترچه‌های تامین اجتماعی
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۵ تیرماه ۹۹)
:: مراقب باشیم؛ کرونا تمام نشده است
:: معاون مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان؛ اختصاص حدود ۷۰ تخت بیمارستانی به بیماران کرونایی استان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: شب‌های سخت مدافعان و مجاهدان سلامت ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/10 |

شب‌های سخت مدافعان و مجاهدان سلامت

با توجه به افزایش حجم مراجعات بیماران سرپایی به مراکز ۱۶ ساعته در زنجان، و موارد بستری در بیمارستان‌های استان، مدافعان سلامت با حضور در بیمارستان‌های ولیعصر عج، بهمن و ایثار ایجرود، با عملیات پذیرش، تریاژ، مدیریت و درمان بیماران کرونایی عزم خود را جزم کردند تا سلامتی و آرامش شهروندان عزیز را رقم بزنند.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، شبانگاه یکشنبه هشتم تیرماه سال‌جاری با توجه به افزایش حجم مراجعات بیماران سرپایی به مراکز ۱۶ ساعته در زنجان، و موارد بستری در بیمارستان‌های استان، مدافعان سلامت با حضور در بیمارستان‌های ولیعصر عج، بهمن و ایثار ایجرود، با عملیات پذیرش، تریاژ، مدیریت و درمان بیماران کرونایی، عزم خود را جزم کردند تا سلامتی و آرامش شهروندان عزیز را رقم بزنند.

آماده‌سازی شبانه یک بخش در بیمارستان ولیعصر، تریاژ و انتقال بیماران به بیمارستان‌های بهمن و امام حسین ع، آماده‌سازی کامل بیمارستان ایثار، هماهنگی و آزادسازی حضور نیروی کمکی پرستاری بیمارستان شهید بهشتی و کادر پشتیبانی برای پشتیبانی از بیمارستان ولیعصر و .... از جمله اقدامات چند شب اخیر است.

دکتر سعید سرداری، دکتر مصطفی محمدی و دکتر اصغر جعفری روحی به عنوان اعضای هیئت رییسه دانشگاه شب گذشته ضمن حضور و بازدید از بیمارستان‌ها با اعزام اکیپ‌های اتوبوس آمبولانس و آمبولانس‌های ویژ و تریاژ، جابجایی و انتقال بیماران مدیریت میدانی بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان را هماهنگی و مدیریت کردند .
دفعات مشاهده: 183 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر