دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

شب‌های سخت مدافعان و مجاهدان سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/4/10 |

شب‌های سخت مدافعان و مجاهدان سلامت

با توجه به افزایش حجم مراجعات بیماران سرپایی به مراکز ۱۶ ساعته در زنجان، و موارد بستری در بیمارستان‌های استان، مدافعان سلامت با حضور در بیمارستان‌های ولیعصر عج، بهمن و ایثار ایجرود، با عملیات پذیرش، تریاژ، مدیریت و درمان بیماران کرونایی عزم خود را جزم کردند تا سلامتی و آرامش شهروندان عزیز را رقم بزنند.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، شبانگاه یکشنبه هشتم تیرماه سال‌جاری با توجه به افزایش حجم مراجعات بیماران سرپایی به مراکز ۱۶ ساعته در زنجان، و موارد بستری در بیمارستان‌های استان، مدافعان سلامت با حضور در بیمارستان‌های ولیعصر عج، بهمن و ایثار ایجرود، با عملیات پذیرش، تریاژ، مدیریت و درمان بیماران کرونایی، عزم خود را جزم کردند تا سلامتی و آرامش شهروندان عزیز را رقم بزنند.

آماده‌سازی شبانه یک بخش در بیمارستان ولیعصر، تریاژ و انتقال بیماران به بیمارستان‌های بهمن و امام حسین ع، آماده‌سازی کامل بیمارستان ایثار، هماهنگی و آزادسازی حضور نیروی کمکی پرستاری بیمارستان شهید بهشتی و کادر پشتیبانی برای پشتیبانی از بیمارستان ولیعصر و .... از جمله اقدامات چند شب اخیر است.

دکتر سعید سرداری، دکتر مصطفی محمدی و دکتر اصغر جعفری روحی به عنوان اعضای هیئت رییسه دانشگاه شب گذشته ضمن حضور و بازدید از بیمارستان‌ها با اعزام اکیپ‌های اتوبوس آمبولانس و آمبولانس‌های ویژ و تریاژ، جابجایی و انتقال بیماران مدیریت میدانی بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان را هماهنگی و مدیریت کردند .

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 1115 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر