:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۲ مردادماه ۹۹)
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۱ مرداد ۹۹)
:: طی جلسه‌ای؛ برنامه عملیاتی سناریوهای سه‌گانه در بازگشائی مدارس سال تحصیلی جدید بررسی شد
:: آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با رقابت بیش از ۳۶۰ نفر برگزار شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۰ مردادماه ۹۹)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: در راستای حساس‌سازی جامعه نسبت به تهدید جدی کروناویروس؛ حرکت نمادین دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/12 |

در راستای حساس‌سازی جامعه نسبت به تهدید جدی کروناویروس؛

حرکت نمادین دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان

به منظور حساس‌سازی جامعه نسبت به اهمیت پیشگیری و مسئولیت همگانی در مقابله با ویروس کرونا، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با لباس‌های مخصوص حفاظت فردی مدافعان سلامت و با در دست داشتن پلاکاردهای حاوی پیام‌های کرونا، درخصوص تهدید جدی این بیماری هشدار دادند.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، عصر پنجشنبه ۱۲ تیرماه سال‌جاری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان به منظور حساس‌سازی جامعه نسبت به اهمیت پیشگیری و مسئولیت همگانی در مقابله با ویروس کرونا، تبیین اقدامات پیشگیرانه و خودمراقبتی فردی و سازمانی در اهمیت فاصله گذاری، رعایت توصیه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی و پرهیز از عادی نگاری خطر ویروس کرونا؛ تعداد ۶ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان به نمایندگی از دانشجویان، در حرکتی نمادین، با لباس‌های مخصوص حفاظت فردی مدافعان سلامت و در دست داشتن پلاکاردهای حاوی پیام‌های کرونا، درخصوص تهدید جدی این بیماری هشدار دادند.

این حرکت نمادین از محل مرکز خدمات جامع سلامت سوسن علیمرادیان (چهارراه سعدی) تا پیاده‌راه سبزه میدان (درمانگاه دیابت) انجام شد.
دفعات مشاهده: 107 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر