:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: پیام تبریک دکتر قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مناسبت روز خبرنگار
:: اطلاعیه اخذ کارت ورود به جلسه آزمون پذیرش نیروی شرکتی (خرید خدمات ) مورخ ۹۹/۵/۲۰
:: روز خبرنگار مبارک
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۶ مرداد ۹۹)
:: همزمان با ۱۱۵ پروژه کشوری؛ اولین پایگاه اورژانس ریلی کشور و۶ پروژه فوریت‌های پزشکی در زنجان افتتاح شد
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: کاهش یک‌دهه‌ای سن ابتلا به کرونا در زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/22 |

کاهش یک‌دهه‌ای سن ابتلا به کرونا در زنجان
معاون استاندار زنجان خبر داد؛

کاهش یک‌دهه‌ای سن ابتلا به کرونا در زنجان

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: سن ابتلا به کرونا یک دهه کاهش یافته و سن مرگ در ‌کرونا هم کاهش یافته است.

خدابخش مرادی‌نافچی در جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان زنجان، اظهار کرد: کرونا موضوعی است که با زندگی مردم سر و کار دارد و باید همزیستی با کرونا به مردم آموزش داده و استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌ها باید مورد توجه باشد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر زنجان، خرم‌دره، ابهر و ماهنشان در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت: بقیه شهرستان‌ها هم نارنجی هستند. در حال حاضر شهرداران‌، خبرنگاران، روزنامه‌نگاران‌، دهیاران و ‌.... باید نسبت به حساس‌سازی جامعه اقدام کنند.

این مسئول با بیان اینکه سن ابتلا به کرونا یک دهه کاهش یافته و سن مرگ در ‌کرونا هم کاهش یافته است، ادامه داد: در روزهای گذشته در استان، روزی داشتیم که بیمارستان ولیعصر (عج) زنجان، اصلا جا برای ارائه خدمات نداشت و تخت‌های آی‌سی‌یو هم، همه ‌پر بود. همچنان اطلاع‌رسانی وظیفه اول ما در بحث پیشگیری از کرونا بوده و  از افراد مبتلا خواهش می‌شود که ابتلای خود را اعلام کرده و اگر کارمندی اعلام نکند، به واحد تخلفات اداری خواهد رفت.

مرادی‌نافچی، با بیان اینکه وظیفه اجتماعی هر دستگاهی اطلاع‌رسانی به جامعه هدف خود است، تصریح کرد: هرکس باید به وظیفه اجتماعی خود عمل کند تا جامعه سالم داشته باشیم. تکلیف امروز دستگاه‌های اجرایی ایجاد رضایت‌مندی است و مدیران باید به طرق مختلف اطلاع‌رسانی دقیق را درباره خدمات داشته باشند.

وی با بیان اینکه اولویت امروز اطلاع‌رسانی، خدمت به رسانه و مردم است و اگر کسی تخطی کند، باید با وی برخورد شود، خاطرنشان کرد: مشکلات خبرنگاران باید قبل از روز خبرنگار حل شود و یک روز در روز خبرنگار بگوییم مشکلی نداریم.

دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر